Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και ο πρώην προπονητής της Ένωσης κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να μπλοκάρουν την εκκαθάριση της ΠΑΕ!
Το θέμα έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά, όταν στο διαδίκτυο έκαναν την... εμφάνισή τους δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι τρεις... πρώην κέρδισαν το δικαστήριο και η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ πρόκειται να παγώσει (ξανά) μέχρι τον προσεχή Ιούλιο. Ωστόσο, στην ΑΕΚ έπεσαν από τα σύννεφα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.
Η συνέχεια στο aek365.gr
«Έπεσαν από τα σύννεφα» στην ΑΕΚ: Εμείς νικήσαμε!
| 22/05/14 - 17:01
Να μπλοκάρουν την εκκαθάριση της ΠΑΕ και ουσιαστικά να... καταστρέψουν την ΑΕΚ σε «νεκρό χρόνο», δηλαδή λίγο πριν από την δημοσίευση της οριστικής διαγραφής της από τα Μητρώα Ανωνύμων Εταιρειών επιχείρησαν οι Γιάννης Αραμπατζής, Παντελής Καφές και Βαγγέλης Βλάχος.
