Facebook Pixel Της πλάκας Mουντιάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-01 16:40:00

Της πλάκας Mουντιάλ!

Της πλάκας Mουντιάλ!

«Ντου από Παντού» για το μουντιάλ που ξεκινάει, αλλά κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει.

Μα είναι σοβαρά αυτά; Δηλαδή, αρχίζει ένα μουντιάλ και όλα είναι στον αέρα. Κατ’ αρχήν, κανείς δεν ξέρει τι γίνει με τον κόσμο που φωνάζει δικαιολογημένα επειδή πεινάει. Στους δρόμους είναι κι απαιτεί σεβασμό. Με την αστυνομία να δέρνει.

Κόστισε

Ακόμα και οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές βγαίνουν και λένε «κόστισε πολύ το μουντιάλ». Και οι διαδηλωτές είναι έτοιμοι να περικυκλώσουν τα στάδια με το που αρχίσει η διοργάνωση.

Φαβέλες

Από την άλλη, στις φαβέλες πέφτουν σφαίρες μεταξύ συμμοριών. Χαμός γίνεται το τελευταίο διάστημα. Κι όποιον πάρει ο χάρος.

Οι σοβατζήδες

Τα έργα; Η τσαπατσουλιά της τσαπατσουλιάς. Κάποια γήπεδα δεν είναι ακόμα και σήμερα που μιλάμε έτοιμα. Όπως όπως ρίχνουν μυστριές οι σοβατζήδες μπας και καλυφθούν οι τρύπες.

Το κερασάκι

Κι έρχεται και το κερασάκι στην σαντιγί. Το χορτάρι του Μαρακανά που είναι σε τέτοια χάλια που δεν θα το βοσκούσανε ούτε πεινασμένα γίδια.
Και θα γίνει, λέει, θεραπεία σοκ στο μουντιάλ για να μην θυμίζει χωράφι κοτζάμ Μαρακανά. Θα πάνε οι Δανοί να σπείρουν γκαζόν.

Τραυματισμοί

Βάλε μέσα και τις υψηλές θερμοκρασίες που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στους παίκτες.

Πρόσθεσε και το γεγονός ότι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του πλανήτη είναι το τελευταίο διάστημα από τραυματισμό σε τραυματισμό (Κριστιάνο) κι από ντεφορμάρισμα σε ντεφορμάρισμα (Μέσι).

Και τι συμπέρασμα βγαίνει απ’ όλα αυτά; Βρε μήπως δούμε τελικά ένα μουντιάλ της πλάκας;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags