Facebook Pixel Τον κόβει ο ΠΑΟ (για "εκδίκηση") και βλέπει ΠΑΟΚ!
| 2014-06-04 12:00:00

Τον κόβει ο ΠΑΟ (για "εκδίκηση") και βλέπει ΠΑΟΚ!

Τον κόβει ο ΠΑΟ (για "εκδίκηση") και βλέπει ΠΑΟΚ!

Ποιος αξιόλογος Έλληνας αμυντικός, που κάποτε είχε ρίξει "χυλόπιτα" στον Παναθηναϊκό, "παρακαλάει" τώρα να πάρει μεταγραφή στο Τριφύλλι; Το φοβερό παρασκήνιο στο σκύλο!

Πριν από ένα χρόνο, τέτοια εποχή περίπου, ο Παναθηναϊκός και ο Νίκος Νταμπίζας, προσέγγιζαν τον Σωκράτη Φυτανίδη. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έκανε μεγάλες προσπάθειες για να πείσει τον (ελεύθερο τότε) αμυντικό του Ατρόμητου να πιστέψει στο "πράσινο" πλάνο και να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο 30χρονος στόπερ απέρριψε, όμως, με ...συνοπτικές διαδικασίες την προοπτική του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζοντας ότι προτιμάει να παραμείνει στην ομάδα του Περιστερίου, ή να δοκιμάσει την τύχη σε ομάδα του εξωτερικού. Τελικά, ο παίκτης δεν βρήκε αυτό που έψαχνε εκτός συνόρων και ανανέωσε το συμβόλαιό του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τον Ατρόμητο αφήνοντας στην ουσία στα "κρύα του λουτρού" τους Πράσινους.

Ποιος πληρώνει 5€ Bonus για κάθε γκολ της Ελλάδας στο Μουντιάλ; Η mybet φυσικά!

Ένα χρόνο μετά, ο Φυτανίδης είναι απογοητευμένος στον Ατρόμητο, αφού δεν υπολογίζεται ως πρώτη επιλογή για τα στόπερ, με απόφαση του Γιώργου Παράσχου. Ο "Οτσαλάν" δεν άλλαξε παρά ελάχιστες φορές φέτος το -επιτυχημένο, η αλήθεια είναι- κεντρικό δίδυμο των Ταυλαρίδη - Λαζαρίδη και χρησιμοποιούσε τον Φυτανίδη για να κάνει τα ...ρεπό των συμπαικτών του, ή για να καλύπτει κάποιες φορές το δεξί άκρο της άμυνας αντί του αρχηγού, Βαγγέλη Νάστου. Κάτι που, πάντως, δεν προτιμά, αφού θεωρεί τον εαυτό του κεντρικό αμυντικό.

Ο Φυτανίδης, λοιπόν, την ψάχνει για να φύγει από τον Ατρόμητο και θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα υπολογίζεται περισσότερο. Οι πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι κεντρικός αμυντικός θα ήθελε ...σαν τρελός να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Λυτούς και δεμένους θα έβαζε, εδώ που τα λέμε, για να επανέλθει στη λίστα του Νταμπίζα, ο οποίος θα κάνει δεδομένα μεταγραφή στόπερ, αν αποχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Πλέον, όμως, η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει αλλάξει και κινούνται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση που αυτή που βρίσκεται ο Φυτανίδης.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει διαγράψει από το ...τεφτέρι του τον Έλληνα στόπερ και ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί μαζί του μετά την περυσινή "χυλόπιτα". Γι΄ αυτό ο Φυτανίδης εξετάζει και το ενδεχόμενο του ΠΑΟΚ. Βλέποντας ότι στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει διάθεση προσέγγισης και νιώθοντας ότι μετά την περυσινή του στάση θα βρει κλειστή την πόρτα, σκέφτεται την προοπτική του Δικέφαλου. Εκεί, άλλωστε, με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη, θα έχει μεγαλύτερη τύχη...   

ΣΟΚ! Ελληνίδα δημοσιογράφος σε ταινία πορνό της Sirina, το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ υλικό στον   sportdog!   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags