Facebook Pixel Ένας μουντιαλικός "άσος" για τον ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)
| 2014-06-05 20:50:00

Ένας μουντιαλικός "άσος" για τον ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Ένας μουντιαλικός "άσος" για τον ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Σε ποιον τερματοφύλακα, που αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με την Εθνική της χώρας του, σκέφτεται να ποντάρει ο Άγγελος Αναστασιάδης;

Η επιλογή του "άσου" αποτελεί προτεραιότητα για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, μετά την επιθυμία του Παναγιώτη Γλύκου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν κρύβει πως πρώτη του επιλογή είναι να βρει ομάδα εκτός ελληνικών συνόρων, γεγονός που υποχρεώνει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να σταθμίσουν όλα τα δεδομένα για τον "άσο".

Εφόσον ο Γλύκος κουνήσει μαντίλι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μείνει με δύο τερματοφύλακες: τον ιδιόρρυθμό Σανθ Χακόμπο, ο οποίος τέθηκε στο περιθώριο, μετά το επεισόδιο που είχε με τον πρώην προπονητή της ομάδας, Χουμπ Στέφενς και τον Σαρλ Ιτάνζ.

Ο Καμερουνέζος πορτιέρο, που φέτος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την Κόνιασπορ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, αναμένεται να επιστρέψει στον Δικέφαλο, καθώς έχει συμβόλαιο γι' άλλον έναν χρόνο. Μάλιστα, ο Ιτάνζ προορίζεται για βασικός στην Εθνική της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και δεν αποκλείεται με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αναστασιάδης να τον χρίσει πρώτο "άσο" στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags