Facebook Pixel Το σχόλιο του Α. Πανούτσου για την ήττα του Παναθηναϊκού
| 2014-10-21 13:42:00

Το σχόλιο του Α. Πανούτσου για την ήττα του Παναθηναϊκού

Το σχόλιο του Α. Πανούτσου για την ήττα του Παναθηναϊκού

Λείπει το απρόβλεπτο.

Το γιατί δεν μπορεί να σκοράρει δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Ο Παναθηναϊκός, πλην του Καρέλη, δεν έχει παίκτη που επιθετικά να κάνει το απρόβλεπτο. Για να λυγίσει μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ που έπαιξε με τα φορ 20 μέτρα από την περιοχή χρειάζεται ο χαρισματικός παίκτης. Εκείνος που θα κάνει την μπαλιά-τρύπα, την ντρίμπλα, το περίεργο που δεν γράφεται σε κανένα βιβλίο και δεν προβλέπεται από καμία τακτική που θα ψαρώσει τους αντιπάλους για να μπει το γκολ. Τέτοιο πράγμα εκτός του Καρέλη στη μέρα του στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει και είτε ο Αναστασίου παίξει 4-3-3 είτε 4-4-2 με ρόμβο είναι το ίδιο και το αυτό. Ιδιαίτερα όταν πρέπει να κερδίσει τους αντιπάλους μέσα σε 60 λεπτά. Τόση ή λιγότερη πρέπει να ήταν η μπάλα που παίχτηκε στη Λεωφόρο αφού οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν κάθε καθυστέρηση που γράφει το βιβλίο. Περιλαμβανομένης της εξόδου με αλλαγή του Φερνάντες, που χαιρέτησε διά χειραψίας όλους τους συμπαίκτες του και μπορεί και μερικούς αντιπάλους. Το πόσο βολεμένος ήταν με την ισοπαλία ο ΟΦΗ φαίνεται από το δεύτερο γκολ που ο Γκατούζο για λόγους ασφαλείας έχει ανεβάσει δύο παίκτες στην περιοχή ο ένας πιάνει την κεφαλιά και ο Μακρής που είναι χαφ τη βρίσκει με βολέ στην μικρή περιοχή.

 

Η ΝIΚΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ήταν και νίκη όσων πιστεύουν ότι για να παίρνεις αποτελέσματα, δεν χρειάζεται να παίξεις ποδόσφαιρο. Οι οποίοι μπορούν να επικαλούνται όχι μόνο το ματς της Λεωφόρου αλλά και το βραδινό ματς του Σαββάτου ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό. Ο Εργοτέλης προσπαθεί να παίξει μπάλα, κόβοντας την πάσα από τα στόπερ στα χαφ, ανεβάζει μίνιμους τέσσερις παίκτες στις αντεπιθέσεις, υποχρεώνει τον Ρομπέρτο να πιάσει δύο άπιαστα και να κάνει άλλες δύο καλές αποκρούσεις, βάζει δύο γκολ… Και χάνει.

 

Χάνει επειδή ο Μήτρογλου επέστρεψε σε φόρμα και στις καθυστερήσεις κάνει σπόντα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Για τον Ολυμπιακό ωραίοι οι βαθμοί, αλλά ανησυχητικά τα συμπεράσματα. Αν η άμυνά του και κυρίως τα στόπερ του κάνουν ίδια εμφάνιση, κινδυνεύουν ρεκόρ. Της Γιουβέντους; Του Τζαλακώστα; Ποιος να ξέρει… Αυτή όμως η άμυνα είναι φτιαγμένη για μεγάλα ρεκόρ.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags