Facebook Pixel Να γίνει χρήση βίντεο για την αλητεία του Μπεργκ!
| 2015-08-30 23:45:00

Να γίνει χρήση βίντεο για την αλητεία του Μπεργκ!

Να γίνει χρήση βίντεο για την αλητεία του Μπεργκ!

Εντάξει, δε λέμε, μεγάλος παίκτης ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού, ωστόσο αυτό που πήγε κι έκανε στην αναμέτρηση απέναντι στην Καλλονή στη Λεωφόρο ήταν απαράδεκτο! 

Το κλίμα στη Λεωφόρο δεν ήταν και το καλύτερο σήμερα στον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καλλονή, κάτι απόλυτα φυσιολογικό μετά τον αποκλεισμό-ντροπή από την Καμπάλα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια νίκη που του δίνει ηρεμία, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, ωστόσο τα νεύρα που είχαν οι παίκτες τού Γιάννη Αναστασίου κατά τη διάρκεια του ματς ήταν αρκετά.

Οι Λαγός, Σάντσεθ και Μπεργκ ενεπλάκησαν σε αρκετούς ...τσαμπουκάδες στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, με τον τελευταίο, πάντως, να ξεφεύγει τελείως σε μία φάση στο δεύτερο μέρος. 

Ο Σουηδός εκνευρίστηκε από το παρατεταμένο τράβηγμα του αντιπάλου του μέσα στην περιοχή και του έριξε μια εν ψυχρώ δυνατή αγκωνιά που πέρασε απαρατήρητη από τον διαιτητή του παιχνιδιού.

Μία απαράδεκτη αντιαθλητική κίνηση που ίσως θα πρέπει να επιφέρει και την ανάλογη τιμωρία στον Σουηδό με τη χρήση του βίντεο, όπως γίνεται και στο εξωτερικό.  

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags