Facebook Pixel Γι' αυτό ο Ολυμπιακός δεν έχει... Εσιέν!
| 2015-09-26 22:30:00

Γι' αυτό ο Ολυμπιακός δεν έχει... Εσιέν!

Γι' αυτό ο Ολυμπιακός δεν έχει... Εσιέν!

Γιατί ο Γκανέζος σταρ δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει στον Πειραιά, αυτά που βλέπουμε στον Παναθηναϊκό; O SportDog αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο και δίνει όλες τις απαντήσεις.

Ο Μίκαελ Εσιέν, αν και ακόμα δεν έχει φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημο παιχνίδι, κατάφερε και αυτή την εβδομάδα να «πρωταγωνιστήσει» στα ΜΜΕ και μάλιστα όχι για το πρόβλημα τραυματισμού του. Αυτή την φορά τα ρεπορτάζ ασχολήθηκαν με το αλοκοτέστ, με τις νυχτερινές βόλτες και την φωτογραφία με την όμορφη bar-woman.

Βέβαια, πολλοί επιμένουν πως ο «Μιχαλάκης» βρίσκει και τα κάνει και ότι για την συγκεκριμένη συμπεριφορά του, έχει ευθύνη μεγάλη και ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε αυτά δεν θα γίνονταν στον Ολυμπιακό, ούτε από τον Εσιέν και αυτό δεν το λέμε τυχαία. Διαβάστε ένα σούπερ παρασκήνιο που αποκαλύπτει από το Λιμάνι η στήλη «SportDog Penalty» και θα καταλάβετε...

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έκανε κάτι το οποίο δεν το έχουμε συνηθίσει σε ελληνικές ομάδας. Οι Πειραιώτες είχαν νοικιάσει σχεδόν μισό όροφο στο "Ιντερκοντινενταλ" αποκλειστικά και μόνο για τους παίκτες του!!

Εδώ που τα λέμε δεν ήταν και λίγοι, ωστόσο με αυτόν τρόπο ήθελε να τους έχει μαζεμένους, ώστε να τους ελέγχει καλύτερα και από πλευράς διατροφής, αλλά και ωραρίου. Πώς να... προκύψει έτσι λοιπόν κάποιος «Εσιέν» στον Ολυμπιακό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάει φουλ για ...υποβιβασμό ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags