Facebook Pixel «Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε βάσει σχεδίου!»
| 2015-10-30 17:00:00

«Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε βάσει σχεδίου!»

«Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε βάσει σχεδίου!»

Την άποψη πως η ΑΕΚ υποβιβάστηκε βάσει σχεδίου προκειμένου να σβηστούν τα χρέη της υποστήριξε ο πρώην τεχνικός της Ένωσης, Βαγγέλης Βλάχος

Αναλυτικά:

Για τη χρονιά που ξεκίνησε ως προπονητής της ΑΕΚ, στην οποία η ομάδα τελικά υποβιβάστηκε:

«Πήγα στη χειρότερη εποχή για την ΑΕΚ. Με έπεισε περισσότερο το συναίσθημα και όχι η επαγγελματική λογική. Μου είχαν πει ότι θα υποβιβαστεί η ομάδα από τις 13 Αυγούστου και ότι δεν πρόκειται να ανακάμψει. Με είχαν ρωτήσει, μάλιστα: «Μήπως θα ήταν καλύτερα να φύγεις;» Είχα πει ότι θα παλέψω με τον κόσμο και τους παίκτες να σωθεί η ομάδα, για να μείνουμε στην κατηγορία.

Εφαγα την καραμέλα, είχα και την αφέλεια ότι θα τα καταφέρουμε. Βάσει σχεδίου όμως η ομάδα ήταν να καταλήξει στον υποβιβασμό, για να σβήσουν τα χρέη. Οσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, καταλαβαίνουμε τι εννοώ. Ημουν ΑΕΚ από μικρό παιδί, την ακολουθούσα πάντα, αλλά δεν είναι καλό τώρα να ανοίγουμε πληγές. Αισθάνθηκα την ανάγκη να το πω και νομίζω ότι κι εσείς που είστε στο κύκλωμα, ο μόνος λόγος για να υποβιβαστεί η ΑΕΚ ήταν για να σβηστούν τα χρέη. Και την πήρε ένας άνθρωπος για να την αναγεννήσει και να τη φτιάξει για να γίνει μεγάλη, όπως ήτανε…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags