Facebook Pixel Εξελίξεις με Γουίλιαμς! Μένει ή όχι ο παικταράς;
| 2016-04-08 08:45:00

Εξελίξεις με Γουίλιαμς! Μένει ή όχι ο παικταράς;

Εξελίξεις με Γουίλιαμς! Μένει ή όχι ο παικταράς;

Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του Αμερικανού γκαρντ...

Είναι γνωστό πως για τον Παναθηναϊκό η ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλιοτ Γουίλιαμς είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας, αφού στο πρόσωπο του Αμερικανού βρήκαν ένα “λαβράκι” πρώτης τάξεως και επιθυμούν να τον χρίσουν ηγέτη στη νέα εποχή του “τριφυλλιού”. Μάλιστα, ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.

Οι τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι που εύλογα θα συνεπάγεται και την εκτόξευση των αποδοχών του Γουίλιαμς, ο οποίος ήδη αμείβεται με 200.000 ευρώ το μήνα. Λέγεται μάλιστα ότι το συνολικό κόστος για τις υπηρεσίες του Αμερικανού μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών όλων των εμπλεκόμενων πλευρών της υπόθεσης.

Εδώ που τα λέμε, οι πράσινοι ήταν λογικό πως θα έπρεπε να “χρυσώσουν” έναν τόσο περιζήτητο παίκτη για τον κρατήσουν κοντά τους. Και αυτό γιατί οι εμφανίσεις του Γουίλιαμς από τότε που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από την Ευρώπη. Χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε το γεγονός ότι ήδη ομάδα από τη Ρωσία έχει ψαχτεί για την περίπτωση του πολυσύνθετου γκαρντ όντας διατεθειμένη να καλύψει πλήρως τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Γουίλιαμς έχει ως στόχο την επιστροφή στην Αμερική και την προοπτική του NBA, ωστόσο γνωρίζει πως πολύ δύσκολα θα βρει στην πατρίδα του τα χρήματα που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags