Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρόκριση και ενίσχυση
| 2016-07-24 16:30:00

Ολυμπιακός: Πρόκριση και ενίσχυση

Ολυμπιακός: Πρόκριση και ενίσχυση

Στον Ολυμπιακό κινούνται πλέον άπαντες σε ρυθμούς Χάποελ με βασικό σκοπό να αποκλείσει η ελληνική ομάδα την ισραηλινή και να συνεχίσει στο δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βίκτορ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα παρότι οι περισσότεροι εκτιμούν ότι θα βάλει τον Φορτούνη στον άξονα και όχι στα πλάγια. Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε στους παίκτες το βίντεο από το φιλικό με τον Ατρόμητο και τους έκανε παρατηρήσεις για τα λάθη τους, ειδικά στην άμυνα. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στο Καραϊσκάκη για πρώτη φορά φέτος, με το νέο υπερσύγχρονο χλοοτάπητα του γηπέδου. Η αγωνία έχει να κάνει με το αν θα καταφέρουν να προπονηθούν με την ομάδα ο Τσόρι και ο Πουλίδο.

Ο κόσμος έχει αγοράσει 4.000 εισιτήρια για το ματς. Μαζί με τα διαρκείας υπολογίζεται ότι θα είναι πάνω από 20.000 οι θεατές την Τετάρτη. Η διάθεση συνεχίζεται μέσω Ίντερνετ και από αύριο στα εκδοτήρια. Με συστάσεις για όσους θέλουν να πάνε στο γήπεδο να πάρουν τα εισιτήρια νωρίτερα έτσι ώστε να αποφευχθούν «ουρές» και ταλαιπωρία πριν από το παιχνίδι.

Στα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει πληροφορίες από τις ΗΠΑ ότι κινείται για τον Κολομβιανό εξτρέμ του Ντάλας, τον Φαμπιάν Καστίγιο.

Η ομάδα εξετάζει πάντα τις περιπτώσεις του Τζόρνταν Αγιού (με «άκρες» του Καρεμπέ), του Μπερτράν Τραορέ (τον οποίο έχει περί πολλού ο Λορένθο), του Ρομέν Αλεσαντρινί (παρότι η Μαρσέιγ ζητάει πολλά χρήματα) και του Ζαν Κριστόφ Μπαεμπέκ (για τον οποίο η Παρί επιβεβαιώνει επαφές).

Για την άμυνα ακούγονται τα ονόματα του Νιγηριανού Έιρε Αμπρόουζ της Σέλτικ, του Ουρουγουανού Κάσερες της Γιουβέντους και του Ισπανού Αλέξις της Μπεσίκτας.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags