Facebook Pixel Πάρτι πρόκρισης με Πρίγιοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-26 22:21:00

Πάρτι πρόκρισης με Πρίγιοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρτι πρόκρισης με Πρίγιοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον νεοαποκτηθέντα Πρίγιοβιτς να βρίσκει δίχτυα στο ντεμπούτο του, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-1 του Παναιτωλικού στο ρελαντί και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Δεληγιαννίδης, Μπίσεσβαρ και Σάκχοφ τα υπόλοιπα τέρματα. Ο Πάουλο μείωσε για τους Αγρινιώτες.

Χαλαρό απόγευμα πέρασε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του 0-2 του Αγρινίου. Ο «Δικέφαλος» πρόσφερε θέαμα και γκολ στους οπαδούς του, οι οποίοι είδαν τον Πρίγιοβιτς να ντεμπουτάρει με την ασπρόμαυρη φανέλα στην πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μία ευκαιρία στον μικρό!

Με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο... περίμενε (αφού ήταν στην αποστολή), στον επαναληπτικό κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκίνησε τον Φακούντο Περέιρα στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ έδωσε ακόμα μια ευκαιρία στο νεαρό Δεληγιαννίδη, ο οποίος πήρε θέση βασικού ως δεξιός μπακ και δικαίωσε τον προπονητή, όπως φάνηκε από την εξέλιξη της αναμέτρησης. Δείτε το σχήμα.

Τα έβαλε μαζεμένα

 

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε πολύ καλό παιχνίδι και αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι ο Παναιτωλικός δεν κλείστηκε, αφού κυνηγούσε να ανατρέψει το 0-1 του Αγρινίου. Ο ΠΑΟΚ είχε βέβαια την κυριαρχία και έλεγξε εξ αρχής τον ρυθμό, ενώ η πρώτη του εμφάνιση στα καρέ του Κυριακίδη έγινε στο 2ο λεπτό, ύστερα από κόρνερ και κεφαλιά του Μαλεζά. Στο 7' ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε καταπληκτική απόκρουση σε σουτ του του Σακχόφ με τον Παναιτωλικό να απαντά στην ευκαιρία με τον Ρόσα τρία λεπτά αργότερα. Στο 29' ο Σάκχοφ απέτυχε να βάλει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

 

Προς το τέλος του 45λεπτου ο ΠΑΟΚ τα έβαλε μαζεμένα. Στο 42', ο Περέιρα μοίρασε στον Κιτσιου, ο οποίος γέμισε από δεξιά,ο Μυστακίδης πήρε την κεφαλιά και ο νεαρός Δεληγιαννίδης με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και ένα λεπτό αργότερα ήρθε το 2-0. Ο Σάκχοφ ανάγκασε τον Παπουτσογιαννόπουλο σε γκάφα, έκλεψε την μπάλα, την οποία κατέβασε μέχρι την περιοχή, όπου τη μοίρασε στον Μπίσεσβαρ, με τον Ολλανδό να μην αστοχεί, έχοντας καθαρό οπτικό πεδίο προς την εστία του Κυριακίδη.

Τρίτο και απαίτηση για Πρίγιοβιτς

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με την ίδια ορμή και στο δεύτερο μέρος, το οποίο είχε πάρει χαρακτήρα... εορτής. Στο 53' ο Δικέφαλος πέτυχε το 3-0 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και καρφωτή κεφαλιά του Σάκχοφ. Και αφού το σκορ εξασφάλιζε το εισιτήριο της πρόκρισης, από την εξέδρα υπήρξαν φωνές για χρησιμοποίηση του Πρίγιοβιτς. Ο Ίβιτς εισάκουσε τη λαϊκή απαίτηση και πέρασε τον Σέρβο, πολιτογραφημένο Ελβετό, στο 64' αντί του Μπίσεσβαρ. Αμφότεροι φυσικά γνώρισαν την αποθέωση στην Τούμπα.

Γκολ στο ντεμπούτο

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το ίδιο δυνατά και δεν συμβιβάστηκε με το σκορ. Ήθελε να πετύχει και άλλα τέρματα. Στο 77' ο Περέιρα μπούκαρε στην περιοχή με τον Μύγα να βάζει αντιαθλητικά το πόδι του σχεδόν στο κεφάλι του Αργεντινού και ο διαιτητής έδωσε δικαίως την εσχάτη των ποινών. Ο Πρίγιοβιτς ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και συνδύασε το ντεμπούτο του με την επίτευξη γκολ.

Ο Παναιτωλικός πίεσε για να πετύχει το γκολ της τιμής, το οποίο κατάφερε στις καθυστερήσεις. Ο Μύγας έκλεψε την μπάλα από τον Πέλκα, σέντραρε από δεξιά και ο Μάρκος Πάουλο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Σάκχοφ (58' Χαρίσης), Κάνιας, Περέιρα, Μπίσεσβαρ (64' Πρίγιοβιτς), Μυστακίδης, Κουλούρης (73' Πέλκας).

Παναιτωλικός (Χάβος): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Μουνιόθ, Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags