Facebook Pixel Νέο ΣΟΚ για Λίβερπουλ! Αποκλείστηκε και από το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-28 17:29:00

Νέο ΣΟΚ για Λίβερπουλ! Αποκλείστηκε και από το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο ΣΟΚ για Λίβερπουλ! Αποκλείστηκε και από το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καταστροφικό» το 2017 για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς όχι έχει χάσει την επαφή με την κορυφή της Premier League, έχει ήδη αποκλειστεί από το Λιγκ Καπ, ενώ σήμερα έμεινε εκτός και από τo FA Cup, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Γουλβς!

Νέο «πατατράκ» για τη  Λίβερπουλ, που ηττήθηκε 2-1 από τη Γουλβς στο «Ανφιλντ» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Αγγλίας!

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ στραβά για την ομάδα του Κλοπ, καθώς ο Στέρμαν στο 1΄ έκανε το 1-0 και ο Βάιμαν στο 41΄ το 2-0, γκολ που ουσιαστικά έδωσαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους, ρίχοντας στην... κατάθλιψη τους οπαδούς της Λίβερπουλ που βλέπουν ακόμα μια χρονιά να πηγαίνει χαμένη. Ο Οριγκί μείωσε στο 86΄ και παρά την πίεση στα τελευταία λεπτά από τους «κόκκινους», το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Θυμίζουμε, ότι την περασμένη Τετάρτη οι «κόκκινοι» αποκλείστηκαν από τον τελικό του League Cup, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκονται δέκα βαθμούς πίσω από την Τσέλσι. Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν ότι θα συμπληρώσουν 27 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, ενώ είναι σίγουρο ότι κλείνουν 11 χωρίς κύπελλο αφού η τελευταία τους επιτυχία ήταν το 2006...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags