Facebook Pixel H ενδεκάδα του Θεού! Ο Μαραντόνα επιλέγει τους κορυφαίους Αργεντινούς όλων των εποχών (ΦΩΤΟ)
| 2017-01-28 20:57:00

H ενδεκάδα του Θεού! Ο Μαραντόνα επιλέγει τους κορυφαίους Αργεντινούς όλων των εποχών (ΦΩΤΟ)

H ενδεκάδα του Θεού! Ο Μαραντόνα επιλέγει τους κορυφαίους Αργεντινούς όλων των εποχών (ΦΩΤΟ)

Ο τεράστιος "Ντιεγκίτο" δημοσίευσε την ιδανική ενδεκάδα συμπατριωτών του, με κάποιες... αποκλίσεις αφού δεν μπόρεσε με τίποτα να καταλήξει σε ένα επιθετικό δίδυμο!

Για έναν Αργεντινό ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να αναγνωρίζει την αξία του ο θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο -για πολλούς- κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών δημοσίευσε στο Facebook την καλύτερη ενδεκάδα του αποτελούμενη αποκλειστικά από συμπατριώτες του.

Φυσικά, η ενδεκάδα συμπεριλμβάνει και τον εαυτό του σε ρόλο «δεκαριού», ωστόσο δυσκολεύτηκε τόσο πολύ να καταλήξει σε επιθετικό δίδυμο που τοποθέτησε τέσσερις παίκτες αντί για δυο αδυνατώντας να επιλέξει μεταξύ των Μέσι, Μπατιστούτα, Κέμπερ και Κανίγια.

Συγκεκριμένα, ο Μαραντόνα παρέταξε την ενδεκάδα του σε σύστημα 4-4-2 επιλέγοντας τους εξής:   

Ουμπάλντο Φιγιόλ, Χοσέ Λουίς Κουσιούφο, Ρομπέρτο Περφούμο, Ντανιέλ Πασαρέλα, Αλμπέρτο Ταραντίνι, Αμέρικο Γκαγιέγο, Οσβάλντο Αρντίλες, Έκτορ Ενρίκε, Ντιέγκο Μαραντόνα, Κλαούντιο Κανίγια / Λιονέλ Μέσι, Μάριο Κέμπες / Γκαμπριέλ Μπατιστούτα

Ο ίδιος έγραψε στο Facebook σχετικά με τις επιλογές του:

"Αυτή είναι η ομάδα της Αργεντινής που έχτισα με βάση μία προεπιλεγμένη λίστα παικτών από κάποιους αθλητικούς δημοσιογράφους. Επέλεξα αυτούς, που κατά τη γνώμη μου, ήταν οι καλύτεροι. Αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω για δύο θέσεις. Σχετικά με τον δεύτερο επιθετικό: πιστεύω ότι ο Μέσι είναι ένα φαινόμενο, αλλά έχω τον Κανίγια στην καρδιά μου. Και για τον σέντερ φορ: επειδή ο Κέμπες μας χάρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978. Αλλά ο Μπατιστούτα ήταν εκπληκτικός, δεν έχω δει κανέναν άλλον να χτυπά την μπάλα με τόση δύναμη. Ελπίζω να σας αρέσει."
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags