Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα-ανατροπή από Ολυμπακό για τον Καμπιάσο - Άγριο χώσιμο σε Λεάλι: «Τρελάθηκα...»!
| 2017-03-10 23:15:00

Απίστευτη ατάκα-ανατροπή από Ολυμπακό για τον Καμπιάσο - Άγριο χώσιμο σε Λεάλι: «Τρελάθηκα...»!

του Γιώργου Κτενά
Απίστευτη ατάκα-ανατροπή από Ολυμπακό για τον Καμπιάσο - Άγριο χώσιμο σε Λεάλι: «Τρελάθηκα...»!

Δύο "ερυθρόλευκοι" κράζουν άσχημα τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού για το λάθος που έκανε, ενώ ο ένας εκφράζει μια διαφορετική γνώμη για τον Αργεντινό που συζητιέται... 

Με δύο κορυφαίους τερματοφύλακες στην ιστορία του Ολυμπιακού επικοινώνησε ο SpοrtDog, με αφορμή το παιχνίδι εναντίον της Μπεσίκτας, αλλά και το λάθος του Νικόλα Λεάλι, που στοίχισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Νίκος Σαργκάνης και Παναγιώτης Κελεσίδης συμφωνούν ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει πρόβλημα στα πόδια, αλλά και στο γεγονός ότι ο Βασίλης Βούζας έκανε επιτυχημένη πρεμιέρα στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου.

Εξάλλου, ο πρώτος εκφράζει μια διαφορετική άποχη για τον Εστέμπαν Καμπιάσο, λέγοντας πως καλώς δεν έπαιζε τόσο καιρό, μιας και στην 11άδα έπαιζαν ελληνόπουλα.

"Δεν ήταν λάθος που δεν έπαιζε ο Καμπιάσο"

Ο Νίκος Σαργκάνης μάς είπε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και την κακή στιγμή του Λεάλι:

"Ο Ολυμπιακός του πρωτου ημιχρόνου ήταν αρκετά καλός. Νομίζω ότι απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα όπως είναι η Μπεσίκτας, θα μπορούσα να πω ότι συγκριτικά με τις τελευταίες εμφανίσεις, ήταν καλύτερος. Δεν ξέρω τι γίνεται στα αποδυτήρια με τους Καμπιάσο - Μάριν, αλλά έχω να πω ότι πρόκειται για δύο πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι προφανώς είναι χρήσιμοι για τον Ολυμπιακό. Επίσης, δεν θα έλεγα ότι ήταν λάθος που δεν έπαιζαν τόσο καιρό, καθώς στη θέση τους είδαμε να παίζουν Ελληνόπουλα, κάτι που με χαροποίησε. Ήταν επιτυχημένη η πρώτη παρουσία τού Βούζα στην άκρη του πάγκου, διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση ανάλογα και με το υλικό που είχε.

Για την κακή στιγμή του Λεάλι, πιστεύω ότι πρέπει να το φτιάξει αυτό το πράγμα, γιατί οι απαιτήσεις τού Ολυμπιακού θέλουν έναν τερματοφύλακα που να χειρίζεται πολύ καλά την μπάλα με τα πόδια του. Γιατί το ίδιο θέμα έχει προκύψει δύο-τρεις φορές, δεν ήταν η πρώτη φορά χθες. Άποψή μου είναι πως πρέπει να γίνει περισσότερο απλός και να μην κάνει που δεν μπορεί να υποστηρίξει. Όταν δεν έχει τη σωστή μεταβίβαση ένας τερματοφύλακας, θα πρέπει να μεταφέρει τον κίνδυνο μακριά. Ο Ολυμπιακός εκείνη τη στιγμή πίεζε. Χρειάζεται προσοχή, ακόμα και το να δώσεις πάσα σε έναν αμυντικό σου. Δεν είναι κακός τερματοφύλακας, απλώς το συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει (με την μπάλα στα πόδια) είναι η πάσα στα 30 μέτρα. Υπάρχει πρόβλημα εκεί και θα πρέπει να το ξεπεράσει".

"Τρελάθηκα με το λάθος του Λεάλι"

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Κελεσίδης σχολίασε αρχικά για το παιχνίδι και μετά για την απόδοση του Ιταλού πορτιέρο:

"Μου άρεσε πολύ στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, ήταν ομάδα καλά στημένη στο γήπεδο. Εντελώς διαφορετική από ό,τι τη βλέπαμε μέχρι τώρα, με άλλους παίκτες. Αξίζαμε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ. Μου άρεσε πολύ ο Ολυμπιακός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και έπιασα ένα κλίμα ικανοποίησης από την κερκίδα. Οι οπαδοί αγκάλιασαν την κίνηση που έκανε ο πρόεδρος, να αλλάξει τον προπονητή.

Είδατε πώς άλλαξε η ομάδα με την παρουσία του Καμπιάσο, που ήταν ο καλύτερος παίκτης όσο είχε δυνάμεις. Το μυστικό είναι να ανεβάσει τον Φορτούνη, θα γίνει αμέσως ο Ολυμπιακός διαφορετική ομάδα. Και ο Βασιλάκης, χθες, μία χαρά διηύθυνε την ομάδα. Είναι θέμα χρόνου και παιχνιδιών να πάρει εμπειρία, αλλά μου άρεσε πολύ το κοουτσάρισμά του.

Όσον αφορά τον Λεάλι, δεν δίνουν την μπάλα στο κέντρο. Έχει πρόβλημα το παιδί αυτό με τη μπάλα στα πόδια. Πρέπει να δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ήταν παιδικό το λάθος που έκανε, η μπάλα έπρεπε να φύγει από εκεί και όχι να προσπαθήσει να φτιάξει παιχνίδι. Θα έπρεπε ή να τη σταματήσει ή να τη διώξει. Δεν κάνουν κάθετη πάσα εκεί πέρα. Το είδα από το γήπεδο και τρελάθηκα, είχα και κόσμο μαζί μου και με ρωτούσαν τι έπαθα. Μετά, όταν γυρνούσε η μπάλα στο τέρμα, μουρμούριζε και η κερκίδα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, νομίζω πως όταν είναι υγιής ο Καπίνο, πρέπει να παίζει εκείνος. Δεν χάνει τη θέση του ένας βασικός επειδή τραυματίστηκε. Αν ήταν καλά ο Καπίνο, εκείνος θα έπαιζε". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Τελειωμένος" ο Λεάλι - Αυτός έρχεται το καλοκαίρι για διάδοχος 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags