Facebook Pixel Δήλωση-φωτιά: "Τον έκαψαν τον Κλάους"!
| 2017-04-19 13:39:00

Δήλωση-φωτιά: "Τον έκαψαν τον Κλάους"!

Δήλωση-φωτιά: "Τον έκαψαν τον Κλάους"!

Γνωστός ΠΑΟΚτσής πήρε ανοιχτά το μέρος του Στέφανου Αθανασιάδη, επισημαίνοντας οτι "η διαχείριση που γίνεται δεν είναι αυτή που αρμόζει στον Κλάους"

Ο Γιασεμής Γιασεμάκης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δεν ξεχνάω ποτέ τον τελικό με τον Άρη. Ξέραμε μέσα στην Τούμπα τι σημαίνει να μην πάρεις το κύπελλο, ειδικά απέναντι στον Άρη και ξέραμε τι θα γινόταν μετά. Είχαμε επιπρόσθετη πίεση, αλλά τα καταφέραμε.

Παίξαμε τώρα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό. Το ένα το είχαμε εμείς, το άλλο αυτοί. Αν επαναλάβουμε τον καλό μας εαυτό, δηλαδή όπως παίξαμε στην Τούμπα θα τα καταφέρουμε. Η ατμόσφαιρα ξέρουμε πως θα είναι και με λίγη τύχη στην αρχή θα γυρίσει προς το μέρος μας.

Ο ενθουσιασμός θα υπάρχει, όπως και η πίεση μπροστά. Όμως να υπάρχει προσοχή πίσω να μη δεχτείς γκολ.

Ο Πρίγιοβιτς έχει την αίσθηση του γκολ. Έβαλε αρκετά γκολ με λίγες ευκαιρίες. Το θέμα είναι πόσο θα του στοιχίσει ο τραυματισμός αυτός και αν θα έχει το ρυθμό του παιχνιδιού.

Πιστεύω ότι η διαχείριση που γίνεται δεν είναι αυτή που αρμόζει στον Κλάους. Από αρχηγός και σημαία του ΠΑΟΚ, ξαφνικά έγινε μαύρο πρόβατο. Ψυχολογικά όταν σε θεωρούν καμένο χαρτί σε παίρνει από κάτω. Πρέπει να τον εκμεταλλευτούν όσο γίνεται.

Δεν ξέρω τι κάνει και εξωγηπεδικά και τι κάνει στην προπόνηση. Πρέπει να του δείξεις ότι τον πιστεύεις.

Μου έκανε εντύπωση που ήταν εκτός στον αγώνα κυπέλλου ενώ πήραν τον Πρίγιοβιτς που έλειπε τόσο καιρό. Ο κύριος Ίβιτς ξέρει βέβαια καλύτερα. Υπάρχουν πάντα καλοί Κύπριοι παίκτες. Γίνεται και σπουδαία δουλειά στις υποδομές του ΠΑΟΚ.» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags