Facebook Pixel Τι τρέχει με τον Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό;
| 2014-10-07 11:42:00

Τι τρέχει με τον Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό;

Τι τρέχει με τον Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό;

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν πήγαν στο Κορωπί για βόλτα...

Ο συναγερμός που σήμανε στο «Απήλιον» από την επομένη της «τραγωδίας» στο Εστορίλ μπορεί να ηχεί πολύ πιο έντονα στα αυτιά ποδοσφαιριστών που κρατάνε χαμηλά τον πήχη της απόδοσής τους από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά πάνω απ' όλους ταρακουνάει τον Νίκο Νταμπίζα!

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει χάσει εδώ και καιρό την «ασυλία» που κέρδισε την περασμένη περίοδο χάρη στις μεταγραφικές του επιλογές και πολύ πριν από την ημέρα έλευσης του Τάκη Φύσσα λειτουργεί χωρίς την προστασία του προεδρικού «μανδύα»! Η κακή εικόνα της ομάδας στην πλειοψηφία των φετινών αγώνων και η αδυναμία των νεοφερμένων να βοηθήσουν άμεσα και να δικαιολογήσουν την ένταξή τους στο ρόστερ φέρνουν στην επιφάνεια τις εσφαλμένες κινήσεις του καλοκαιριού, τη δυσαρέσκεια του Γιάννη Αλαφούζου για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και κάνουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή επισφαλή!

Ο μέχρι πρότινος «αλώβητος» στενός συνεργάτης του Αναστασίου εισπράττει αυτήν την περίοδο, περισσότερο από τον καθένα, την ενόχληση των οπαδών για την ασθμαίνουσα πορεία του «τριφυλλιού», κάτι που διαπίστωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ακούγοντας τα παράπονα μερίδας των οργανωμένων για το έργο του Νταμπίζα, στη διάρκεια της προχθεσινής επίσκεψής τους στο προπονητικό κέντρο. Οι αντιδράσεις για το παρελθόν του άλλοτε «ερυθρόλευκου» που προσέκρουσαν στην ασπίδα του Ι. Αλαφούζου και εξανεμίστηκαν σταδιακά «ξυπνάνε» στις τάξεις των οπαδών μέσα από τις άχρωμες εμφανίσεις της ομάδας.

Ο ηγέτης των «πρασίνων» απέφυγε να τοποθετηθεί αλλά είναι γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα κρατάει αποστάσεις από τον τεχνικό διευθυντή, το μέλλον του οποίου στον σύλλογο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μετέπειτα πορεία της ομάδας!

Η «φουρτούνα» δεν αφήνει κανέναν ανέγγιχτο! Η ζυγαριά θα ταλαντευτεί προς τη μία ή την άλλη πλευρά στη συνέχεια των αγώνων και για τον Γιάννη Αναστασίου, όμως αν ο κλοιός στενέψει για κάποιον ασφυκτικά, σε τυχόν ανεπιτυχή αποτελέσματα στον «Γολγοθά» που έρχεται, θα είναι για τον Νίκο Νταμπίζα!

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags