Facebook Pixel Βρύζας αντί Αγγελίδη
| 2014-10-07 18:37:00

Βρύζας αντί Αγγελίδη

Βρύζας αντί Αγγελίδη

Την Τετάρτη το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Super League διοικητικό συμβούλιο αλλά και γενική συνέλευση, στα οποία μεταξύ των υπολοίπων θεμάτων που θα συζητηθούν θα αποφασιστεί το πότε θα διεξαχθεί τελικά η αναβληθείσα 6η αγωνιστική.

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι τελικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο πρώην πρόεδρος της, Ζήσης Βρύζας, και όχι ο νυν πρόεδρος, Ιάκωβος Αγγελίδης, για τον οποίο προέκυψε εκτάκτως ταξίδι στο εξωτερικό που δεν μπορεί να αναβάλει.

Ο Βρύζας έχοντας διατελέσει πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο παρελθόν και έχοντας παραστεί σε αρκετές αντίστοιχες συνεδριάσεις έχει τη γνώση και την εμπειρία να εκπροσωπήσει τον "Δικέφαλο", προασπίζοντας τα συμφέροντα της ομάδας.

Αναφορικά με το θέμα του πότε θα πραγματοποιηθεί τελικά η 6η αγωνιστική της Super League, η οποία αναβλήθηκε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρη θέση και δεν επιθυμεί να υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική, η οποία μπορεί να βρεθεί στα τέλη Ιανουαρίου του 2015, κάτι που αποτελεί ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος, αλλά να αντικαταστήσει η αναβληθείσα αγωνιστική την 7η και να συνεχιστεί το υπόλοιπο πρόγραμμα κανονικά.

Ο ΠΑΟΚ δε θα δεχθεί μία απόφαση, η οποία δεν έχει κανένα προηγούμενο, καθώς δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ σε παρόμοια περίπτωση στο παρελθόν και μένει να φανεί ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσει σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags