Facebook Pixel «Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκραζαν Σπάθα»
| 2014-11-04 00:12:00

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκραζαν Σπάθα»

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκραζαν Σπάθα»

Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών συζήταγαν τις αποφάσεις του διαιτητή κατά την διάρκεια του αγώνα στην Τρίπολη. Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Γαννιώτας!
 

Για τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα, τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στην Τρίπολη, αλλά και την πορεία του ΠΑΟΚ και του Αρη μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Γιαννιώτας.
 

«Το πρωί στην προπόνηση, είχαμε πολλά γέλια, αφού το θέμα συζήτησης ήταν τα οφσάιντ. Όλοι μας είχαμε δει τις φάσεις στην τηλεόραση και συζητούσαμε για τα οφσάιντ στην προπόνηση. Εκεί που γελάσαμε πολύ ήταν στη φάση που κόπηκε με οφσάιντ ο Μάσα. Οι πολλοί το πήραν για αστείο, αλλά αν χάναμε θα κλαίγαμε. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Σταθήκαμε όρθιοι σε πολύ αντίξοες συνθήκες κι αυτό δείχνει ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, το αποτέλεσμα ήταν σούπερ για μας. Ο Ολυμπιακός δεν το χρειάζεται αυτό. Είναι πραγματικά καλή ομάδα, εδώ κέρδισε ολόκληρη Γιουβέντους. Κι από τους παίκτες του ακούσαμε αρνητικά σχόλια μέσα στο παιχνίδι. “Δεν είναι σωστά αυτά, που κάνει” είπε κάποιος. Όταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο, οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι δεν είναι σωστά αυτά» τόνισε ο Γιαννιώτας.

Ο μέσος του Αστέρα στάθηκε και στην αναμέτρηση με την Τότεναμ λέγοντας: «Τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Τότεναμ στην Τρίπολη, ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, στην πόλη θα έρθει ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Αυτά τα ματς είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο, όπως πρέπει να είναι όλα τα παιχνίδια. Το Σάββατο κάθε δύο δευτερόλεπτα σταματούσε το παιχνίδι για φάουλ. Στα παιχνίδι της Ευρώπης είναι αλλιώς. Θα είναι μία ποδοσφαιρική γιορτή και φυσικά εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε και να περάσουμε. Είδαμε ότι δεν είναι ακατόρθωτη η πρόκριση».

Ο Γιαννιώτας μίλησε για την πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ, αλλά και την... καταστροφική του Αρη, προσθέτοντας: «Είναι καλό που πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ φέτος και είναι στην κορυφή, το πρωτάθλημά μας θα γίνει πιο ανταγωνιστικό. Είναι ότι καλύτερο, δώρο Θεού, θα έλεγα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σταθερός, ο προπονητής του έβαλε σε πολύ καλή τροχιά την ομάδα του κι ο Ολυμπιακός πρέπει να κυνηγήσει τον ΠΑΟΚ και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό ευνοεί όλους. Είναι ωραίο να υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός, θα κάνει καλό σε όλες τις ομάδες.

Είναι μεγάλη πίκρα για όλους τους υγιείς φιλάθλους, που ο Άρης είναι στη Γ΄Εθνική και η ΑΕΚ στην Β΄Εθνική. Πρέπει να ανέβουν αυτές οι ομάδες. Στον Άρη, δεν αρμόζει στον σύλλογο η εικόνα αυτή. Τόσος κόσμος αγκαλιάζει την ομάδα και βλέπει τα ίδια και χειρότερα. Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα και να δούμε πάλι τον Άρη ψηλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags