Facebook Pixel Αυτός είναι ο παίκτης «κλειδί» για ΑΕΚ!
| 2015-02-10 19:37:00

Αυτός είναι ο παίκτης «κλειδί» για ΑΕΚ!

Αυτός είναι ο παίκτης «κλειδί» για ΑΕΚ!

Σε ποιον ποδοσφαιριστή ποντάρει πάρα πολλά ο Βίτορ Περέιρα ενόψει του αυριανού ντέρμπι για το Κύπελλο; Διαβάστε την 11αδα που ετοιμάζει...

Στόχος του Ολυμπιακού και του Βίτορ Περέιρα δεν είναι η απλή νίκη στο αυριανό ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, αλλά η νίκη με καλό αποτέλεσμα (δηλαδή διαφορά γκολ) ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών έχει ενημερωθεί για την αντίπαλό του και την σημασία του αγώνα και πλέον δεν... μπερδεύεται από το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο μία ομάδα που τυπικά ανήκει στη Β' Εθινική. Ο προπονητής των Πειραιωτών θα κάνει ένα μικρό ροτέισον και για αυτό άφησε ήδη εκτός αποστολής τους Ρομπέρτο, Αυλωνίτη, Ντοσεβί, Ομάρα και Κασάμι, όμως η ενδεκάδα που θα κατεβάσει θα είναι «σοβαρή».

Μάλιστα, όπως βγαίνει από το Ρέντη τις τελευταίες ώρες, ο Περέιρα έχει «δουλέψει» πολύ με αυτό το ματς και ξέρει πώς να χτυπήσει την ΑΕΚ, ενώ ετοιμάζει και έναν ποδοσφαιριστή για να... ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Τζίμι Ντουρμάζ, από τον οποίο περιμένει πάρα πολλά, καθώς θεωρεί ότι θα μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους με την ταχύτητά του, εφόσον η Ένωση παίξει πολύ ανοιχτά.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μέγιερ και στην άμυνα οι Σαλίνο, Μαζουάκου, Σιόβας και Σαντάνα. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν Μανιάτης – Μιλιβόγιεβιτς, στα άκρα Αφελάι – Ντουρμάζ και πιο μπροστά ο Φορτούνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου...

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Σαντάνα, Βούρος, Μανιάτης, Σάλιακας, Αφελάι, Ντινγκά, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Διαμαντάκος, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Σιόβας, Μήτρογλου, Σαλίνο και Ντουρμάζ.

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στον Ολυμπιακό; Διαβάστε ποιος είναι ΕΔΩ




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags