Facebook Pixel ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ του Βούρβαχη για Άρη!
| 2015-06-26 16:26:00

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ του Βούρβαχη για Άρη!

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ του Βούρβαχη για Άρη!

Διαβάστε το τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, και "πάγωσε" το αίμα των "κίτρινων"... 

Με δηλώσεις του λοιπόν στο «Αθλ. Μετρόπολις» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης υποστηρίζει ότι δεν υφίσταται άνοδος του Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ, καθώς όπως υποστηρίζει το άρθρο 4 του ΚΑΠ που προβλέπει αναπλήρωση κενών θέσεων από την αμέσως επόμενη κατηγορία αναφέρεται μόνο στα τοπικά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, ούτε καν αναφερθήκαμε. Δεν υφίσταται κάποιο θέμα για τον Άρη. Η γενική συνέλευση δεν ασχολείται με το θέμα του Άρη. Ως εκ τούτου με αυτά τα στοιχεία, οι κενές θέσεις δεν θα συμπληρωθούν με ομάδες από την Γ’ Εθνική. Με τα ισχύοντα και με αυτά που γράφουν οι κανονισμοί, ο Άρης δεν ανεβαίνει μέσω μπαράζ»!

Για το άρθρο 4 του ΚΑΠ, είπε: «Ισχύει μόνο για τα ερασιτεχνικά και τοπικά πρωταθλήματα. Ομάδες που εγκαταλείπουν το πρωτάθλημα, δεν αναπληρώνονται».

Όσον αφορά, όμως, τον ΚΑΠ και το άρθρο 4 που επικαλείται σωστά ο Άρης για την τήρηση της νομιμότητας του αιτήματος του είναι ξεκάθαρο ότι ο ΚΑΠ αναφέρεται στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και όχι στα ερασιτεχνικά, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags