Facebook Pixel "Να φέρουμε παίκτες με σωστή νοοτροπία"
Ποδόσφαιρο
| 2015-07-23 23:56:00

"Να φέρουμε παίκτες με σωστή νοοτροπία"

"Να φέρουμε παίκτες με σωστή νοοτροπία"

Ο Ιγκόρ Τούντορ εμφανίστηκε ικανοποιημένος και είχε μία καλή ευκαιρία να μιλήσει για τον ΠΑΟΚ, αυτά που θέλει και να πει πολύ συγκεκριμένα πράγματα για τους ποδοσφαιριστές που θέλει στην ομάδα…

«Το βασικό είναι ότι η ομάδα ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά μπήκαν και ορισμένα νέα πρόσωπα στην ομάδα. Είναι σημαντικό που οι ποδοσφαιριστές συνήθισαν σε αυτές τις θερμοκρασίες. Από την Ολλανδία πήγαμε απευθείας στην Κροατία και έπρεπε να συνηθίσουμε σε αυτή την αλλαγή», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που αναφέρθηκε στην βελτίωση της ομάδας, αλλά και στον Λούκας Πέρεθ: «Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, αλλά και για την επιστροφή του Λούκας. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε εδώ. Έκανε και πολύ καλά πράγματα στην άμυνα που για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό. Όλη η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια για την απόδοση. Δεν θέλω να σταθώ ατομικά σε έναν ποδοσφαιριστή. Είχαμε σωστή νοοτροπία στο παιχνίδι, παίξαμε καλά στην άμυνα και είχαμε την δυνατότητα και να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά και να μην δεχθούμε ευκαιρίες από τον αντίπαλο».

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε…

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο στόχος μας είναι να φέρουμε πολύ περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο με τις νίκες και τις εμφανίσεις μας. Ξέρουμε πόσο αγαπούν και υποστηρίζουν την ομάδα και θα είναι πολύ σημαντικό να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο».

Για την Κουλούρη: «Μου αρέσουν οι νέοι παίκτες. Δεν φοβάμαι καθόλου να τους χρησιμοποιήσω. Και ο Χαρίσης προορίζονταν για βασικός στο σημερινό παιχνίδι. Μου αρέσουν να βελτιώνονται και αν και δεν είναι έμπειροι είναι αυτοί που φέρνουν ενέργεια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τον τρόπο που θα τους χρησιμοποιήσουμε και να μην τους βάζουμε όλους μαζί».

Για την συνέχεια της προετοιμασίας: «Είναι η ίδια κατάσταση όπως και πριν από δέκα ημέρες. Θα δουλέψουμε σκληρά. Είμαι ένας προπονητής που μου αρέσει να δουλεύω σκληρά και στη διάρκεια της περιόδου».

Για την πρόοδο της ομάδας και την αλλαγή στο στυλ της ομάδας: «Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης Το δικό ου όραμα για το ποδόσφαιρο είναι αυτό που προσπαθούμε να παίξουμε, να κάνουμε προσπάθεια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και όχι να τρέχουμε απλά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές έξυπνοι που έχουν αφομοιώσει πολύ εύκολα

Για τον πανηγυρισμό του Λούκας: «Δεν το είδα, αλλά ίσως πανηγύρισε φιλώντας τις επικαλαμίδες του, επειδή το θέμα που δημιουργήθηκε έγινε γιατί δεν τις φορούσε στην προπόνηση. Είναι συμπαθητικό… Είχε πολύ καλή συμπεριφορά στο παιχνίδι και την καλή συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών την βλέπω στην άμυνα. Είναι αλήθεια ότι είχαμε αρκετά προβλήματα, αλλά δεν μου αρέσει να κλαίγομαι, όσο κι αν είναι μία κατάσταση ιδιαίτερη. Πρέπει να την αποδεχτούμε και να κάνουμε το καλύτερο με αυτές τις συνθήκες».

Για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας: «Θα μάθετε για τους παίκτες που θα μας αφήσουν πολύ σύντομα. Θα υπάρχουν νέα τις επόμενες μέρες και προφανώς θα συμβεί κάτι με παίκτες που θα έρθουν». Πρέπει να φέρουμε με σωστή νοοτροπία. Παίκτες που θέλουν να θυσιαστούν για την ομάδα, θα σκέφτονται την ομάδα και όχι τον εαυτό τους και θα θέλουν να κερδίζουν σε κάθε προπόνηση κι αυτό είναι κάτι που συζητήσαμε με τον κ. Άρνεσεν και τον κ. Σαββίδη. Και για αυτό μπορεί να πάμε σε παίκτες που μπορεί να έχουν χαμηλότερη ποιότητα, αλλά θα έχουν την σωστή νοοτροπία, θα σέβονται τον σύλλογο και θα δίνουν τα πάντα για την ομάδα».

Για τον αντίπαλο που προτιμά: «Δεν έχω δει τις ομάδες. Ο συνεργάτης μου είναι εκεί και θα ασχοληθούμε με τον αντίπαλο τις επόμενες ημέρες».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags