Facebook Pixel Βλέπει την ΑΕΚ ο Σαββίδης και τραβάει τα μαλλιά του!
| 2016-01-19 11:45:00

Βλέπει την ΑΕΚ ο Σαββίδης και τραβάει τα μαλλιά του!

Βλέπει την ΑΕΚ ο Σαββίδης και τραβάει τα μαλλιά του!

Αποθεώνει την Ένωση ("έξυπνος ο Πογιέτ") και ξεφωνίζει τον ΠΑΟΚ ("μικρή ομάδα") ο Νίκος Αλέφαντος στο SportDog! Τι μεταγραφές θέλει ο Ολυμπιακός, τι προτείνει για τον Μπουμάλ;

Έχω εκφράσει τις επιφυλάξεις μου κατά καιρούς, με κόσμιο τρόπο, για τον Ιντέγε. Κόντρα στο ρεύμα, όταν όλοι τον υμνούσαν. Θέλει ενίσχυση στους κυνηγούς ο Ολυμπιακός. Ο σέντερ φορ είναι η σπουδαιότερη θέση, εγώ τον θέλω τον κυνηγό να βγάζει και προσωπικές ενέργειες, να αναστατώνει. Άμα δεν βγάζει προσωπικές ενέργειες, στις κλειστές άμυνες του τη στήνουν τα σέντερ μπακ, γίνεται ακίνδυνος.

Όλα τα λεφτά ήταν ο Φορτούνης πάλι. Και απορώ γιατί μπήκε αλλαγή αργά, απορώ που δεν είχε παίξει καθόλου στο προηγούμενο ματς, εγώ τα είχα δει αυτά να έρχονται, γι΄ αυτό από καιρό έλεγα ότι δεν πρέπει να θυσιαστεί ο Φορτούνης για χάρη του Τσόρι. Βαρύς ήταν ο Τσόρι, περπάταγε. Ο ένας είναι στο άνθος της ηλικίας του και ο άλλος είναι στα τελειώματά του. Τον Φορτούνη και τα μάτια σας, δεν θα σταματήσω να το λέω. Αυτός είναι ο μπαλαδόρος που έχει ταχύτητα, έχει υγεία, έχει φιλοδοξία, αυτός πρέπει να παίζει βασικός στη θέση του, κι άμα θέλουν να χωρέσουν τον Τσόρι μέσα, ας αλλάξουν θέση στον Τσόρι.

Θέλει και ένα σέντερ μπακ μεγάλο ο Ολυμπιακός, τα είδαμε πάλι, ο Σιόβας είναι πεσμένος και ο Ντα Κότσα είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο.

Παρουσιάστηκε ένας Ολυμπιακός πολύ αργός στο α΄ ημίχρονο, δεν πίστευα στα μάτια μου. Ευτυχώς που σώθηκε το αήττητο. Θα ήταν καταστροφή να έχανε το αήττητο ο Ολυμπιακός από τον Πλατανιά. Φέτος πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα αήττητος, με τα χάλια που έχουνε οι άλλοι, αν δεν το πάρει φέτος έτσι, πότε θα το πάρει; Πρέπει να σπάσει το ρεκόρ που είχε κάνει παλιά ο Παναθηναϊκός στην Α΄ Εθνική.

Ο Πάρντο έχει πρόβλημα στις κλειστές άμυνες.

Είδα μία ματσάρα Τσέλσι-Έβερτον 3-3, μιλάμε για τρομερό ματς. Πόσο με δικαιώνει ο Μιραλάς. Από το δεύτερο ματς που τον είδα στον Ολυμπιακό, έλεγα συνεχώς ύμνους για εκείνον.

Από όλους τους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα, Έλληνες και ξένους, από όλες τις ομάδες, δεν υπάρχει παίκτης που να μπορούσε να παίξει βασικός και να είναι πρωταγωνιστής στο Τσέλσι-Έβερτον! Αυτά που έκανε ο Μιραλάς ήταν όργια. Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος σε καμιά ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα να παίξει σε αυτό το ματς. Ένας μόνο θα μπορούσε να το κάνει στη συνέχεια, αν το αξιοποιήσουν το παιδί. Ο Φορτούνης. Κανείς άλλος.

Ο ΠΑΟΚ είναι μικρή ομάδα, μικρών δυνατοτήτων, δεν μιλάω για το μέγεθος του συλλόγου, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ κόσμο, αλλά έχει φτιάξει μικρή ομάδα. Ο Μπερμπάτοφ περπατάει, αστείο να τον βάζουν πίσω, ούτε για εκεί κάνει. Με το στανιό ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη. Η Βέροια με έναν προπονητή στον πάγκο, τον Γεωργιάδη, ένα ανέκφραστο πράγμα, ένα αμίλητο πράγμα, ούτε το χέρι δεν σηκώνει να καθοδηγήσει, να αλλάξει κάτι, να φωνάξει. Λες και δεν υπάρχει.

Η ΑΕΚ έχει καλό προπονητή, το να είναι τόσο μπροστά από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και να είναι δεύτερη, κανείς δεν το περίμενε το καλοκαίρι, από τη Β΄ Εθνική ήρθε, μεταγραφές καλές δεν έκανε, θα πρέπει να τα βλέπει αυτά ο Σαββίδης και να τραβάει τα μαλλιά του.

Τρέχει όμως η ΑΕΚ, ο προπονητής αυτός είναι έξυπνος, αλλάζει θέσεις, παίζει και με τρίτο στόπερ ο Πογέτ στα τελευταία λεπτά αν χρειαστεί, δεν ντρέπεται. Με παίκτες κοντούς και χαμηλών δυνατοτήτων, αλλά έχει φτιάξει ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, ο Πανιώνιος ήταν χάλια, αλλά ο Διούδης έπιανε τα άπιαστα. Πολύ πεσμένος ο Μπεργκ, έχει χάσει την ταχύτητά του, και έχει ρίξει όλο τον Παναθηναϊκό. Πόσο δίκαιο είχα πέρσι που τους έλεγα ότι ο Μπεργκ είναι ο μισός Παναθηναϊκός.

Ναι, εγώ πιστεύω στον ποδοσφαιριστή ότι μπορεί να αλλάξει μία ομάδα. Γι΄ αυτό ζητάω μεγάλους παίκτες. Όσο καλός και να είναι ένας προπονητής, ο μεγάλος παίκτης μπορεί να αλλάξει μία ομάδα. Ο πραγματικά μεγάλος παίκτης όμως, όχι να είναι βαδιστής.

Έπεσε ο Μπεργκ μετά από τους τραυματισμούς, έριξε όλη την ομάδα. Διότι οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Πέτριτς δεν είναι για να κάνει το δεκάρι, είναι παραφωνία. Ο Μπουμάλ θα μπορούσε να παίξει πίσω από τον Μπεργκ, κρατήστε το αυτό.

Ο Κλωναρίδης μια του ύψους μια του βάθους, λίγος παίκτης. Ο Αμπέιντ βαρύ κορμί. Αυτός ο μπακ που έφερε ο Ιταλός προπονητής, ο Μέστο, φαίνεται καλύτερος από τον Γερμανό που είχαν δεξιά.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να νικήσει, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου τον σταμάτησε, ήταν σαν να έπαιζε Παναθηναϊκός-Διούδης.

Αυτά που σας είπα για τον Μιραλάς και τον Φορτούνη και ότι δεν υπάρχει άλλος παίκτης από εδώ να μπορεί να παίξει στο Τσέλσι-Έβερτον, μην τα παρεξηγήσετε. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες, μακράν το καλύτερο υλικό στην Ελλάδα. Όμως εγώ θέλω ο παίκτης να είναι γρήγορος και μπαλαδόρος. Αν ένα από τα δύο λείπει, δεν είναι μεγάλος παίκτης.

Η τριπλέτα που με ενθουσιάζει να βλέπω αυτήν την εποχή στην Ευρώπη, είναι Μπέιλ-Μπενζεμά-Ρονάλντο. Σε μεγάλη φόρμα ο Μπέιλ. Και πάει καλά ο Ίσκο ως δεκάρι. Καλά το έχει ξεκινήσει ο Ζιντάν.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags