Facebook Pixel Σούπερ κίνηση για Πανιώνιο!
| 2016-01-22 20:54:00

Σούπερ κίνηση για Πανιώνιο!

Σούπερ κίνηση για Πανιώνιο!

Η ομάδα της Πλατείας κινήθηκε πολύ γρήγορα και έκλεισε έναν παίκτη με εμπειρία στην Σούπερ Λιγκ.

Στο πρόσωπο του Κενάν Μπαργκάν βρήκαν στον Πανιώνιο τον αντί-Μπουμάλ που έψαχναν με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή να αποτελεί τη μοναδική προσθήκη άνω των 24ετών που είχαν δικαίωμα να κάνουν οι "κυανέρυθροι".

Ο Μπαργκάν που έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και την Παρασκευή (22/1) υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια 1,5 χρόνου.

Αναλυτικά:
 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν. Ο έμπειρος επιθετικός, υπέγραψε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους, παρουσία του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη.

Ο Κενάν Μπαργκάν, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στο panionios.gr: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Γνωρίζω ότι είναι το Ιστορικότερο σωματείο της Ελλάδας και είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα του. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα, για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί για την φετινή περίοδο".

Ο Κενάν Μπαργκάν, θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο "10".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags