Facebook Pixel Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: Κέρδισε πολλά εκατομμύρια στο Στοίχημα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2016-01-25 20:47:00

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: Κέρδισε πολλά εκατομμύρια στο Στοίχημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: Κέρδισε πολλά εκατομμύρια στο Στοίχημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι λέει για την σοκαριστική στιγμή που την δάγκωσε σκύλος στο πρόσωπο και έκανε πέντε ώρες χειρουργείο!

Για την τύχη που της χαμογέλασε, το σοκαριστικό δάγκωμα που της έριξε σκύλος στο πρόσωπο αλλά και για την ενόχληση της όταν σε μια εκπομπή αναφέρουν την ηλικία της, μίλησε η Λίτσα Γιαγκούση.

Η τραγουδίστρια που έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του ’90, αποκάλυψε πως στο παρελθόν «είχα κερδίσει 70 εκατομμύρια δραχμές στο Στοίχημα», ενώ περιέγραψε και πώς την δάγκωσε σκύλος στο πρόσωπο σε μικρότερη ηλικία:


«Έτυχε να με δαγκώσει σκύλος στο πρόσωπο αλλά συνέβη επειδή έφταιγα εγώ. Πήγα κοντά του, τρόμαξε και με βούτηξε! Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο στο πρόσωπο».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον άνδρα που είναι στο πλευρό της πάνω από 20 χρόνια και δεν είναι άλλος από τον σύζυγό της Μανώλη  με τον οποίο όπως εξηγεί «παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο για πρακτικούς λόγους».

Όσο για τον λόγο που δεν έκαναν παιδί;

«Μάλλον η ιδέα του παιδιού δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Για να μην το κάνω… Αν με ρωτάς αν έχω μετανιώσει, μπορεί…Θα ήθελα να έχω ένα παιδί και παραπάνω» προσθέτει η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Λίτσα Γιαγκούση δεν κρύβει ότι κάνει τα μποτοξάκια της πού και πού, καθώς και ότι την ενοχλεί όταν αποκαλύπτουν την ηλικία της, όπως συνέβη σε μια εκπομπή που είχε πάει καλεσμένη και ανέφεραν πως έχει περάσει τα 50:


«Ήταν σοκαριστικό. Είναι λίγο αγενές να λες την ηλικία ενός καλλιτέχνη. Ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Είχαν πει ότι πέρασα τα 50. Εντάξει κοντά είμαστε!»



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:



Πηγή: star.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γνωστή Ελληνίδα: "Τον ελεύθερο χρόνο κάνω πολύ σεξ και γουστάρω"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags