Facebook Pixel «Νέος Γιαννακόπουλος, με σέντρα Γκαλέτι, παπάδες»!
| 2016-08-26 23:00:00

«Νέος Γιαννακόπουλος, με σέντρα Γκαλέτι, παπάδες»!

του Γιώργου Κτενά
«Νέος Γιαννακόπουλος, με σέντρα Γκαλέτι, παπάδες»!

Τρομερές οι ατάκες από τον Σούλη Παπαδόπουλο στο Sportdog για το Ολυμπιακός - Αρούκα! Ποιους ξεχώρισε και τι μεταγραφές θέλουν οι Πειραιώτες; Σχόλιο για Μπέντο, Φορτούνη κ.ά.

Αποθεωτικό ήταν το σχόλιο του Σούλη Παπαδόπουλου στο SportDog, για την παρουσία του Ρέτσου και, κυρίως, του Μανθάτη στο παιχνίδι εναντίον της Αρούκα.

O Έλληνας τεχνικός συμβούλεψε μέσα από τη συνέντευξή του τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προσέξουν πολύ τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, καθώς μπορούν "να κάνουν παππάδες", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, σχολίασε την κλήρωση των Πειραιωτών στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, την απόδοση των "ερυθρόλευκων" στον επαναληπτικό με την Αρούκα, αλλά και την επιθυμία των οπαδών του συλλόγου να δούνε καλύτερη εικόνα από την ομάδα τους.

Τέλος, μίλησε για τις μεταγραφές που πρέπει να κάνει ο πρωταθλητής Ελλάδας, αλλά και για την παρουσία του Πάουλο Μπέντο στην άκρη του "ερυθρόλευκου" πάγκου.

Ποιο είναι το σχόλιό σας για την κλήρωση τού Ολυμπιακού;

"Ήταν καλή η κλήρωση. Αλλά χρειάζεται προσοχή, γιατί αυτό το διάστημα η ομάδα δεν είναι στα καλά της και πρέπει να συνέλθει".

Το χθεσινό παιχνίδι πώς το είδατε;

"Έπαιξε με τη φωτιά ο Ολυμπιακός, γιατί στο σκορ ήταν στο 1-0 από το πρώτο ματς και έπρεπε να πετύχει ένα γκολ νωρίς για να δείξει ότι είναι το αφεντικό. Από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό, έδωσε το δικαίωμα στην άλλη ομάδα να ελπίζει. Τέλος καλό όλα καλά, βέβαια, αλλά βοήθησαν και οι αλλαγές που έκανε από τον πάγκο ο προπονητής. Θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του όμως ο Ολυμπιακός".

Βελτίωση που την θέλουν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού...

"Πάντα οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν να προκρίνεται η ομάδα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και να παίζει καλύτερα. Θέλουν την ομάδα τους καλύτερη, χωρίς να κοιτάζουν τον αντίπαλο. Θέλουν να βλέπουν κάτι που να τους αρέσει. Αλλά κάποια χρονιά ήταν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δε θα ξεκινούσε καλά. Δενγίνεται να βρίσκεται συνέχεια στην κορυφή. Τουλάχιστον από το χθεσινό ματς υπάρχει σαν κέρδος η παρουσία των δύο μικρών που αγωνίστηκαν".

Είστε πολλά χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου, τι πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει στον Ολυμπιακό;

"Αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Άποψή μου είναι πως πρέπει να ενισχυθεί στην άμυνα. Αν αυτή η ομάδα χθες είχε καλύτερο σέντερ φορ, δε θα προκρινόταν ο Ολυμπιακός με την εικόνα της άμυνάς του. Θέλει στόπερ ο Ολυμπιακός αλλά και έναν παίκτη μέσα στην περιοχή να είναι γκολτζής. Ένα επιθετικό τύπου Μήτρογλου, Μιραλάς. Ο Ιντέγιε είναι γρήγορος, πρεσάρει, παίζει για την ομάδα και, χθες, σκόραρε. Αλλά δείχνει ότι δεν έχει το εύκολο γκολ, δεν μπορεί να ξεκλειδώσει μία άμυνα. Προσέξτε κάτι: Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν πολύ καλό τερματοφύλακα και πολύ καλό γκολτζή. Αλλιώς δεν πας πουθενά. Γιατί και στο Γιουρόπα, με τις ομάδες που κληρώθηκε, ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο μέσα στο γήπεδο και θα τον περιμένουν οι αντίπαλοι. Άρα θα πρέπει να διασπάσει τις άμυνες. Γι΄ αυτό χρειάζεται έναν σέντερ φορ περιοχής, που να έχει το εύκολο γκολ".

Πώς είδατε την παρουσία τού Φορτούνη χθες; Αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια προκριματικών, που έδωσε φέτος το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός;

"Αναμφίβολα ο Φορτούνης είναι καλός παίκτης, απλώς δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Θα μπορούσε ο προπονητής να τον αφήσει στον πάγκο χθες και να άρχιζε το ματς με τον Τσόρι. Και να τον έβαζε αργότερα, για να γίνει αυτός ο ήρωας της στιγμής. Τελικά έγινε ο Τσόρι. Τώρα ο Φορτούνης χρειάζεται στήριξη, γιατί είναι καλός ποδοσφαιριστής και δεν πρέπει να τον παίρνει από κάτω. Ίσα - ίσα που πρέπει να παίρνει δύναμη από τις αναποδιές και τις δυσκολίες, γιατί στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις".

Το σχόλιό σας για την παρουσία του Μπέντο, έστω σε αυτά τα δύο ματς που έχουμε δει μέχρι στιγμής;

"Το ποδόσφαιρο είναι κυρίως αποτελέσματα. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να αποκλειστεί χθες και να καιγόταν από το πουθενά το χαρτί του νέου προπονητή. Έπρεπε να προκριθεί και αυτό έκανε. Οπότε τέλος καλό, όλα καλά. Το αποτέλεσμα, η πρόκριση δηλαδή, δείχνει ότι πήγε καλά. Τώρα θα έχει τον χρόνο να δουλέψει την ομάδα του καλύτερα και να είναι έτοιμη όταν αρχίσει το πρωτάθλημα".

Τους δύο μικρούς που χρησιμοποίησε χθες, τον Ρέτσο και τον Μανθάτη, πώς τους είδατε;

"Ο Ρέτσος μού άρεσε πολύ, αν και είχε κάποια προβλήματα στην άμυνα. Αλλά βγαίνει ψηλά και γενικά ήταν ένας ποδοσφαιριστής που μου άρεσε. Πολύ καλή άποψη σχημάτισα και για τον Μανθάτη. Αυτό το παιδί είχε θράσος στο γήπεδο. Αν δουλευτεί σωστά μπορεί να γίνει ο νέος Γιαννακόπουλος για τον Ολυμπιακό. Έχει το στιλ του Λουτσιάνο Γκαλέτι στις σέντρες και ποδοσφαιρικό θράσος. Μπορούν να κάνουν παπάδες αυτοί οι δύο μικροί και θεωρώ ότι πρέπει να τους προσέξουν πολύ από τον Ολυμπιακό".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags