Facebook Pixel Όσα ΔΕΝ είπε ο Τσόρι - Γιατί “τρελάθηκε” με τον Μπέντο και το παρασκήνιο με τον Πάρντο
| 2016-11-23 22:45:00

Όσα ΔΕΝ είπε ο Τσόρι - Γιατί “τρελάθηκε” με τον Μπέντο και το παρασκήνιο με τον Πάρντο

Όσα ΔΕΝ είπε ο Τσόρι - Γιατί “τρελάθηκε” με τον Μπέντο και το παρασκήνιο με τον Πάρντο

Ο Αργεντινός άσος τα έχει... πάρει με τη νέα επιλογή του Μπέντο να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με την Γιούνγκ Μπόις, ξεσπώντας στα social media! Τι εννοούσε και γιατί είναι δυσαρεστημένος με τον Πορτογάλο κόουτς.

Ο Ολυμπιακός δίνει αύριο (24/11) ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι του για φέτος στο Europa League με αντίπαλο την ελβετική Γιούνγκ Μπόις, καθώς το αποτέλεσμά του θα κρίνει εν πολλοίς την συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας.

Οι Ερυθρόλευκοι βολεύονται και με τον έναν βαθμό, αλλά θα μπουν στο Καραϊσκάκη με σκοπό να "καθαρίσουν" τους Ελβετούς και να πάρουν το τρίποντο που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση.

Για την αποστολή του συγκεκριμένου ματς ο Πάουλο Μπέντο επιφύλασσε νέες εκπλήξεις αφού άφησε εκτός τόσο τον Καρντόσο, όσο και τους Μάριν, Ντε Λα Μπέγια και Τσόρι Ντομίνγκες!

Μάλιστα, ο τελευταίος φαίνεται πως το έχει πάρει πολύ βαριά κάτι που φάνηκε και από το απογευματινό αινιγματικό ποστ του στο instagram και με το οποίο άφηνε αιχμές για τον Πάουλο Μπέντο.

Ο Αργεντινός άσος θεωρεί ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι καθώς βλέπει ότι έμεινε εκτός αποστολής από ένα ματς που δεν υπάρχει άλλο καθαρό 10άρι εκτός του Κώστα Φορτούνη.

Σαν να του λέει ο Μπέντο ότι "τελείωσες" και σαν να μοιάζει μετανιωμένος που το καλοκαίρι επέλεξε να βάλει στην ευρωπαϊκή λίστα τον Τσόρι και όχι τον Φελίπε Πάρντο.

Ο Τσόρι γνωρίζει, όπως και όλοι που παρακολουθούν ποδόσφαιρο, πως δεν είναι στο επίπεδο που ήταν παλιότερα και πως το καλοκαίρι έμεινε χαριστικά λόγω της εικόνας του στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά από αυτό μέχρι να μην μπαίνει ούτε σε αποστολή είναι άλλη υπόθεση.

Πιστεύει, επίσης, ότι αν δεν ήταν αυτός να βάλει το κρίσιμο γκολ με την Αρούκα το καλοκαίρι, τότε μπορεί είχε χαιρετήσει από τότε το Λιμάνι ο Πορτογάλος τεχνικός...

Ο σπουδαίος Τσόρι θέλει να κλείσει την καριέρα του όπως του αξίζει και με όλα αυτά που γράφει στα social media είναι να λέει στον Μπέντο, "μην με ξεφτιλίζεις έτσι"...

Μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια στην όλη υπόθεση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags