Facebook Pixel Φοβερή δήλωση Τσιώλη για τον Ηρακλή!
| 2017-01-28 20:44:00

Φοβερή δήλωση Τσιώλη για τον Ηρακλή!

Φοβερή δήλωση Τσιώλη για τον Ηρακλή!

Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες ατάκες από Έλληνες προπονητές. Διαβάστε τι είπε μετά το 1-1 της ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.
 

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης χαρακτήρισε καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία απέναντι στον Ηρακλή, ενώ υποστήριξε πως το σκορ αδικεί τον "Γηραιό", ο οποίος ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος!
 

"Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο Ηρακλής είχε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Βέροιας και γνωρίζαμε πως θα πιεστούμε. Βαθμολογικά για εμάς το αποτέλεσμα ήταν καλό, ο Ηρακλής έμεινε κάτω από εμάς, ενώ αν χάναμε θα μας είχε και από κάτω σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, όμως δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Σε δύο τρεις περιπτώσεις, δεν λειτουργήσαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, το αποτέλεσμα αδικεί τον Ηρακλή. Και εμείς όμως σε προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια μας είχαμε ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν βάλαμε. Θετικό είναι το αποτέλεσμα και πλέον κοιτάμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ".

Για την κακή απόδοση της ΑΕΛ: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είχαμε νευρικότητα. Και το γκολ που δεχτήκαμε ήταν σε κακό σημείο για εμάς. Με την είσοδο του Περόνε ο Ηρακλής έφερε τη μπάλα στην περιοχή μας, ενώ ο Λεοζίνιο μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα".

Για την "μάχη" της παραμονής: "Έχει ένα γύρο ακόμα κι έχουμε κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Και εμείς και ο Ηρακλής θέλουμε βαθμούς και νίκες για να φύγουμε από αυτή τη θέση για να αισθανόμαστε άνετα. Με πίεση δε μπορεί να παίξεις καλό ποδόσφαιρο".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Δε θα έχουμε τέτοια πίεση με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει 8 νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια και είναι σε καλή κατάσταση. Όπως και να έχει είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να αντιδράσουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags