Facebook Pixel Ωραίος ο Μάνταλος - Τρομερή ατάκα για την Ξάνθη!
| 2017-01-29 00:08:00

Ωραίος ο Μάνταλος - Τρομερή ατάκα για την Ξάνθη!

Ωραίος ο Μάνταλος - Τρομερή ατάκα για την Ξάνθη!

Διαβάστε τι δήλωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ μετά την ισοπαλία της ομάδας του στα Πηγάδια

Ο Πέτρος Μάνταλος παραδέχθηκε πως το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη είναι δίκαιο, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να παίξει όπως θα ήθελε εξαιτίας της γρήγορης αποβολής του Γκάλο που της χάλασε τα σχέδια.

Παρ’ όλα αυτά, υπογράμμισε πως η ομάδα προσαρμόστηκε στα δεδομένα της αναμέτρησης και κατάφερε να αμυνθεί αποτελεσματικά, ενώ είπε καλά λόγια τόσο για τον Μανόλο Χιμένεθ όσο και για τους νέους παίκτες της ΑΕΚ.

Τέλος, έκλεισε τις δηλώσεις του με πολύ ωραίο τρόπο καθώς παραδέχθηκε τη δυναμική της Ξάνθης και ευχήθηκε η ακριτική ομάδα να μπει στα Play Offs. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια με τη φανέλα της Ξάνθης και δεν την ξέχασε!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Η Ξάνθη δεν βρίσκεται τυχαία στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ξέραμε καλά τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Προσπαθήσαμε να είμαστε συμπαγείς και να μην τους δώσουμε χώρο γιατί είναι πολύ δυνατοί στις αντεπιθέσεις. Όλα τα σχέδια μας άλλαξαν στο 6ο λεπτό με την αποβολή του Γκάλο, από τον πάγκο προσπαθήσαμε και αλλάξαμε 2-3 συστήματα, νομίζω ότι λειτούργησαν καλά τουλάχιστον ανασταλτικά, αν και δεν καταφέραμε να απειλήσουμε την αντίπαλη εστία όσο θα θέλαμε.

Σε γενικές γραμμές δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, σίγουρα είναι μεγάλο πλεονέκτημα να παίζεις με 11 ποδοσφαιριστές εναντίον 10 αλλά από τη δική μου οπτική μέσα στο γήπεδο σταθήκαμε καλά και κλείσαμε σωστά τους χώρους. Ίσως και να μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου προς το τέλος του αγώνα.

Είναι σημαντικό το ότι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα σήμερα, αν και τα στοιχεία που θέλει ο νέος προπονητής δεν μπορούσαν να μας βγουν σήμερα λόγω της γρήγορης αποβολής. Νομίζω φάνηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ότι θέλει να πρεσάρουμε ψηλά και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αυτό κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες και αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς.

Αυτό που έχει προσθέσει ο κ. Χιμένεθ και είναι εμφανές νομίζω είναι το πρέσινγκ ψηλά και η προσπάθεια να κλέψουμε τη μπάλα, προκειμένου να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο άμεσα. Και τα δύο παιδιά που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο και έπαιξαν σήμερα τα πήγαν καλά, πιστεύω ότι ειδικά ο Βράνιες ήταν από τους καλύτερους μας παίκτες απόψε.

Ενσωματώθηκε γρήγορα στην ομάδα, έχει αγωνιστεί κι άλλες φορές στην Ελλάδα και τον βοηθάει αυτό. Και ο Βράνιες και ο Αϊντάρεβιτς θα μας βοηθήσουν πολύ στη συνέχεια. Όσον αφορά την Ξάνθη, πέρασα πολλά χρόνια εδώ, έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα και πιστεύω ότι η ομάδα δεν είναι τυχαία σε αυτή τη θέση, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά εδώ.

Τους εύχομαι να μπορέσουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να αγωνιστούν ξανά στην Ευρώπη σύντομα, τους εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο. Στα δικά μας θέματα, η πεντάδα είναι στο χέρι μας και η ομάδα δείχνει ότι αλλάζει προς το καλύτερο. Παίρνουμε πλέον αποτελέσματα και αν συνεχίσουμε σε αυτό τον μοτίβο θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θέλουμε όχι μόνο να μπούμε στα Play Offs αλλά και να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση μετά από αυτά. Ωστόσο και η Ξάνθη στοχεύει να παίξει στην Ευρώπη την επόμενη περίοδο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εύχομαι να είμαστε τελικά και οι δύο στα Play Offs».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags