Facebook Pixel Αποκάλυψη για ΑΕΚ – Έτσι θα κρατήσει τον Αραούχο!
| 2017-03-13 18:20:00

Αποκάλυψη για ΑΕΚ – Έτσι θα κρατήσει τον Αραούχο!

Αποκάλυψη για ΑΕΚ – Έτσι θα κρατήσει τον Αραούχο!

Άνθρωπος του ποδοσφαίρου δίνει τη λύση στην Ένωση σχετικά με τον Αργεντινό παικταρά, ενώ παρουσιάζει και την τρελή πρόταση που έσκασε στα γραφεία της Λας Πάλμας πριν από λίγο καιρό.
 

Στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να κρατήσει η ΑΕΚ τον Αραούχο στο ρόστερ της μετά και το καλοκαίρι αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι δύσκολο να τον κρατήσει το καλοκαίρι. Έχει απορρίψει πρόταση η Λας Πάλμας από την Ιταλία περίπου 12 εκατ. Η μόνη πιθανότητα είναι να μιλήσει με τον παίκτη, να τον κάνει δικό της 100% ψυχολογικά και με πολύ πίεση να τον αγοράσει. Η ΑΕΚ και γενικά μια ελληνική ομάδα δεν έχει την άνεση για να δώσει τόσα εκατομμύρια αλλά θα είναι μια επένδυση. Θα τον πουλήσει σίγουρα μετά. Και πάλι όμως είναι δύσκολο να μείνει», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Έκανε πολύ καλή κίνηση και τον πήρε. Είναι πιθανό η διοίκηση να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο εάν δεν μπορέσει να τον κρατήσει. Είναι επιτυχία μεγάλη που τον έφερε αλλά δεν θα είναι αποτυχία αν δεν μπορέσει να τον κρατήσει τελικά. Μπορεί να βρεθεί κατηγορούμενη. Ο Αραούχο είναι μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα. Φυσικά, δεν το συζητάμε αυτό. Το ταλέντο του είναι τόσο μεγάλο που κάνει τη διαφορά. Αν τον είχε από την αρχή, και άλλον προπονητή βέβαια, θα είχε κάνει άλλη πορεία. Η ΑΕΚ ανεβαίνει. Με τον Αραούχο στην 11άδα και αυτόν τον προπονητή θα ήταν για καλύτερη θέση από αυτό που βλέπαμε στις αρχές», τόνισε και σχολίασε για την "μεταμόρφωση" του Αραούχο στην ΑΕΚ συγκριτικά με την εικόνα που είχε στην Λας Πάλμας:

«Μπορεί να είναι και η πολύ καλή σχέση που έχει με τον προπονητή του. Έρχεται από μια ομάδα που δεν είχε καλές σχέσεις και δεν του είχαν εμπιστοσύνη. Και πλέον είναι σε μια ομάδα που όλοι τον αγαπάνε και του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στους «94,6» και για την αγωνιστική βελτίωση της ΑΕΚ: «Λέγαμε ότι ο Χιμένεθ φτιάχνει μια ομάδα που έχει μια ψυχολογία ότι ‘’δεν χάνω’’. Με την προσθήκη του Αραούχο μπορείς και να κερδίσεις», ανέφερε και συνέχισε μιλώντας στο γεγονός ότι πλέον βρίσκονται σε θέση... βολής και οι μέσοι παίκτες της, όπως και χθες ο Γιόχανσον:

«Με μια έξτρα προπόνηση του Γιόχανσον στις τελικές θα πάει ακόμη καλύτερα η ΑΕΚ. Αν δουλέψει εκεί θα σου έρθουν γκολ από τα χαφ σου που μέχρι τώρα δεν τα είχες. Βγαίνουν πολλοί παίκτες σε θέση για γκολ. Αυτό σημαίνει καλή λειτουργία στην επίθεση, κάτι που μέχρι τώρα δεν το είχες».

Φυσικά ο κορυφαίος σύγχρονος επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε και τα τέρματα του Αραούχο στο χθεσινό ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ:

«Αυτά που περιμέναμε βλέπουμε. Έναν Αραούχο απλά να παίζει. Έχει ξαναβάλει τέτοιο γκολ. Για το δεύτερο μιλάω. Το πρώτο είναι γκολ σέντερ φορ. Έχει γύρισμα, αριστερό, δεξί... Τα είχαμε πει. Δεν θέλει και ειδικό μάτι για να δεις την ποιότητά του. Είχα δει γκολ του στα παιχνίδια του και στη Β' κατηγορία. Τον ήξερα και ξαναλέω δεν πρέπει να είσαι ειδικός για να καταλάβεις την ποιότητά του. Έχει βάλει πολλά γκολ τη σεζόν της ανόδου της Λας Πάλμας», τόνισε και κατέληξε:

«Το ερωτηματικό ήταν πως θα έρθει εδώ. Αν θα έχει διάθεση να παίξει. Φαίνεται ότι περνάει καλά και θέλει να παίξει. Το να μαρκάρει και να συμμετέχει γενικά στο παιχνίδι της ομάδας αποδεικνύει ότι θέλει να παίξει. Ανεβάζει και την απόδοση των συμπαικτών του. Ο Μάνταλος, δηλαδή, είναι άλλος παίκτης μαζί του. Ανεβάζει τη διάθεση των καλών παικτών που έχει η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags