Facebook Pixel Πληρώνουν τα αουτσάιντερ στην Αγγλία!
| 2017-03-14 12:57:00

Πληρώνουν τα αουτσάιντερ στην Αγγλία!

Πληρώνουν τα αουτσάιντερ στην Αγγλία!

Η ανάλυση των αγώνων στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας έδειξε πως τα αουτσάιντερ έχουν πολύ καλές πιθανότητες να πληρώσουν.

Νορθάμπτον - Πορτ Βέιλ

Η Νορθάμπτον πέτυχε μία νίκη-μισή κατηγορία στο Γουίμπλεντον και “δίπλωσε” τις νίκες της. Άλλαξε τακτική και μετά από καιρό αποφάσισε να παίξει και άμυνα και στο τέλος δικαιώθηκε. Κακό ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο με βάση της συνολικής εικόνας τους, το 0-0 θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ωστόσο οι “Κόμπλερς” είδαν τους αντιπάλους τους να τους “δωρίζουν” στην πραγματικότητα, ένα πέναλτι στο 86', από αχρείαστο χέρι που χρίζει συζήτησης και φυσικά δεν είπαν όχι σε μία τέτοια προοπτική και επέστρεψαν με το τρίποντο στις βαλίτσες τους.

Όσο για την Πορτ Βέιλ; Πήρε αυτό που μάλλον άξιζε και στο Σάουθεντ, την νίκη που της έδωσε μεγάλη ανάσα για την συνέχεια. Η επικράτηση της (3-2) είχε διπλή σημασία καθώς πέρα από το γεγονός πως κατάφερε να επωφεληθεί από την ισοπαλία στο Όλνταμ-Μπέρι και να μειώσει την ψαλίδα, ο αντίπαλος της (Σουίντον) είναι μία από τις ανταγωνίστριες -για την σωτηρία- ομάδες. Με το μαχαίρι στα δόντια από τη αρχή, δεν πτοήθηκε από το 0-1 του 35' και αντέδρασε μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στο 36' (1-0) με τον Ιγκλς. Εξαιρετικό ξεκίνημα στο β΄μέρος, πέτυχε και δεύτερο τέρμα (50') ενώ θα μπορούσε να έχει διευρύνει το προβάδισμα της χάνοντας πέναλτι στο 53'. Συνέχισε την προσπάθεια, πέτυχε το 3ο στο 87' και παρά το ότι η φιλοξενούμενη ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 90' (3-2), δεν συνάντησε προβλήματα. Τι θα ποντάρουμε; Η Νορθάμπτον είναι αρκετά φιλόδοξη εντός έδρας αλλά όχι τόσο ώστε να μπορεί να σηκώσει το 1.65. Η ομάδα του Μπράουν παίζει με πάθος και την ψυχή της και σήμερα είναι στις δυνατότητες της ένα θετικό αποτέλεσμα. Διπλό με ρίσκο ή Χ2, διότι έχει αρκετή ισοπαλία.

Νορθάμπτον - Πορτ Βέιλ Χ2 (2.10)

Μπλάκπουλ - Στίβενεϊτζ

Η Μπλάκπουλ έχει όλα τα δικιά με το μέρος της, αν τα βάλει με την τύχη της που δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Γουίκομ. Η λευκή ισοπαλία (0-0) που παραχώρησε μπορεί να διεύρυνε το αήττητο σερί της στις 6 αγωνιστικές αλλά άφησε πικρή γεύση, με τα “Μανταρίνια” να έχουν κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να δικαιούνται την νίκη. Μία νίκη που δεν ήρθε ποτέ, έχοντας ως αρνητικό πρωταγωνιστή έναν παίχτη-τον μέσο Ποτς-που από τότε που βρήκε την φόρμα του, ανέβασε επίπεδο την ομάδα. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, είχε δοκάρι ενώ ήταν μάλιστα και αυτός που έχασε το πέναλτι στο 87' και από ήρωας στο παιχνίδι με την Πλίμουθ μετατράπηκε σε αρνητικός πρωταγωνιστής. Από την άλλη, η Στίβενεϊτζ έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες με τα κατορθώματα της, δεν σταμάτησε ούτε στη δυνατή έδρα της τοπικής αντιπάλου Λούτον και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη επικράτηση και παράλληλα όγδοη στα εννέα τελευταία της όπου παραμένει αήττητη (8-1-0) και με αυτόν τον τρόπο πλησίασε στους 4 πόντους την αυτόματη άνοδο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που κάνει η Στίβενεϊτζ, δεν παίζει μόνο καλά και κερδίζει αλλά έχει και οίστρο. Επίσης, αδιανόητο μοιάζει το γεγονός πως οι εταιρίες συνεχίζουν να μην την πιστεύουν. Θα πάμε με το διπλό, για μία Μπλάκπουλ που εντός έδρας έχει μία μόλις νίκη στα 10 τελευταία (για όλες τις διοργανώσεις).

Μπλάκπουλ - Στίβενεϊτζ 2 (3.70)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags