Facebook Pixel Κόλπο γκρόσο Μελισσανίδη για τον νέο προπονητή – Αυτόν επιλέγει για να τρελάνει τους οπαδούς της ΑΕΚ
| 2017-05-10 11:45:00

Κόλπο γκρόσο Μελισσανίδη για τον νέο προπονητή – Αυτόν επιλέγει για να τρελάνει τους οπαδούς της ΑΕΚ

Κόλπο γκρόσο Μελισσανίδη για τον νέο προπονητή – Αυτόν επιλέγει για να τρελάνει τους οπαδούς της ΑΕΚ

Τρελό επικοινωνιακό παιχνίδι απ' το αφεντικό της Ένωσης για τον νέο προπονητή! Τι ρόλο παίζουν οι διαρροές και οι διαψεύσεις; Διαβάστε την απάντηση μ' ένα "κλικ" στο SportDog!

Το φλέγον θέμα στην ΑΕΚ είναι αν μη τι άλλο αυτό του προπονητή, καθώς το τελευταίο διάστημα και μετά τον χαμένο τελικό από τον ΠΑΟΚ, δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τον τεχνικό που θα αναλάβει την ομάδα μετά το τέλος της σεζόν.

Μπορεί στην Ένωση να διέψευσαν κατηγορηματικά χθες ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λουτσέσκου, αφήνοντας να εννοηθεί πως η διοίκηση στηρίζει τον Χιμένεθ, ωστόσο αυτή ήταν μία κίνηση περισσότερο επικοινωνιακή από πλευράς των Κιτρινόμαυρων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπάρχει πάντα στα υπόψιν της Ένωσης και δεν αποκλείεται να προκριθεί η περίπτωσή του, αν η ομάδα δεν παρουσιάσει καλό πρόσωπο στα πλέι οφ, τα οποία θα αποτελέσουν και το τελευταίο και πιο κρίσιμο τεστ για τον νυν προπονητή της ομάδας.

Άλλωστε, αποτελεί προσφιλή τακτική της ΠΑΕ ΑΕΚ να προχωρά σε διαψεύσεις, κάτι που θυμίζουμε ότι είχε κάνει -με εμφατικό τρόπο μάλιστα- και στην περίπτωση του Αραούχο τον περασμένο Γενάρη.

Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι ο Λουτσέσκου είναι …κλεισμένος, κάθε άλλο, ωστόσο το όλο παιχνίδι που παίζεται για τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο με τις διαρροές και τις διαψεύσεις, είναι καλά στημένο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θέλει να βγει κερδισμένος επικοινωνιακά, είτε επιλέγοντας την παραμονή του Χιμένεθ, είτε επιλέγοντας τον Ρουμάνο τεχνικό, διατηρώντας μέχρι τότε και τα δύο ονόματα στην επικαιρότητα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags