Facebook Pixel Νέες αιχμές ΑΕΚτζή για Μοράις!
| 2017-05-12 21:33:00

Νέες αιχμές ΑΕΚτζή για Μοράις!

Νέες αιχμές ΑΕΚτζή για Μοράις!

Ποιος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αποθέωσε την δουλειά του Μανόλο Χιμένεθ, ρίχνοντας παράλληλα και τις σπόντες του για τον Ζοσέ Μοράις;

Ο λόγος για τον Ντίντακ Βιλά, ο οποίος μίλησε στη Nova για το επερχόμενο παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την αλλαγή προπονητή στα μέσα της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός μπακ της "Ένωσης":

«Ο ΠΑΟΚ προηγείται με δύο βαθμούς, αλλά εμείς με μια νίκη στην έδρα του θα καταφέρουμε και να τον περάσουμε και να αφήσουμε πίσω αυτή τη διαφορά».

Ο εγωισμός των παικτών της ΑΕΚ θα παίξει ρόλο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έγιναν στον τελικο;

«Πιστεύω ότι όλοι θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα στα 90 λεπτά για να μπορέσουμε να γυρίσουμε με τους τρεις βαθμούς πίσω στην Αθήνα».

Με τον Μανόλο Χιμένεθ έκανες φέτος τα καλύτερα σου παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ. Είναι θετικό το γεγονός ότι θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας;

«Σίγουρα είναι θετικό το γεγονός αυτό γιατί από τη στιγμή που ήρθε ο προπονητής, η ομάδα έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με τον ίδιο προπονητή και την επόμενη σεζόν, γιατί οι αλλαγές προπονητών συνήθως επηρεάζουν την ομάδα. Αν μια ομάδα θέλει να πετύχει, πρέπει από τώρα να θέτει τις βάσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags