Facebook Pixel Σας έπεισε ο Νεϊμάρ; "Δεν ήρθα για τα λεφτά στην Παρί"...
| 2017-08-04 16:23:00

Σας έπεισε ο Νεϊμάρ; "Δεν ήρθα για τα λεφτά στην Παρί"...

Σας έπεισε ο Νεϊμάρ; "Δεν ήρθα για τα λεφτά στην Παρί"...

Ο Βραζιλιάνος άσος έκλεψε την παράσταση και με τις δηλώσεις του κατά την παρουσίαση του από την Παρί. 

Ο Νεϊμάρ αρνήθηκε πως έφυγε γιατί δεν αισθανόταν σημαντικός στην Μπαρτσελόνα και είπε πως ήθελε απλά να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του.

Γι' αυτό και πήρε την απόφαση να γίνει κάτοικος γαλλικής πρωτεύουσας, σπάζοντας την τριπλέτα που είχε δημιουργήσει με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

"Ήρθα στην Παρί διότι ήθελα κάτι νέο, μια νέα πρόκληση, όχι γιατί δεν ήμουν σταρ στην Μπαρτσελόνα ή γιατί δεν αισθανόμουν σημαντικός. Ήταν η ώρα για μια αλλαγή. Δεν σκοπεύω να επιδιώξω να γίνω ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ήρθα για νέες προκλήσεις, προκλήσεις και τίτλους. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή", είπε αρχικά ο Νεϊμάρ.

Αναφορικά με το αν έφυγε για τα λεφτά, απάντησε πως "δεν αποχώρησα για τα χρήματα. Αν νομίζουν πως έφυγα γι' αυτό το λόγο, δεν με ξέρουν. Το κίνητρό μου είναι η ευτυχία η δική μου και της οικογένειάς μου", ενώ για το αν αισθάνεται πίεση που είναι ο ακριβότερος παίκτης του κόσμου, είπε: "Δεν αισθάνομαι επιπλέον πίεση εξαιτίας των χρημάτων απ' όση έχω. Ζυγίζω 69 κιλά και αυτό είναι το μόνο βάρος στους ώμους μου".

Όσο για το τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στους φίλους της Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως "φεύγω με ένα μεγάλο σεβασμό για όλους για τους φιλάθλους μας. Δεν έχω κανένα παράπονο, έγραψα ιστορία στην Μπαρτσελόνα, βοήθησα την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και κατακτήσαμε πολλούς τίτλους".

Σχετικά με το ντεμπούτο του με την Παρί, είπε ότι "πάντα θέλω να είμαι στο χορτάρι και είναι αυτό που θέλω περισσότερο από καθετί στον κόσμο. Αν μπορώ να παίξω το Σάββατο, θέλω να αγωνιστώ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags