Facebook Pixel Sportdog.gr | Τριπλό «χτύπημα» από Λυμπερόπουλο - Έτσι θα «τρελάνει» Μελισσανίδη και οπαδούς
| 2017-09-26 19:03:00

Τριπλό «χτύπημα» από Λυμπερόπουλο - Έτσι θα «τρελάνει» Μελισσανίδη και οπαδούς

Sportdog Team
Τριπλό «χτύπημα» από Λυμπερόπουλο - Έτσι θα «τρελάνει» Μελισσανίδη και οπαδούς

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα ξεπεράσει τον Μαϊστόροβιτς!

Την επερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος θέλει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ για να δρομολογήσει τις ανανεώσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Γιάννη Ανέστη. Παράλληλα, η Ένωση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να επεκτείνει τη συνεργασία της και με τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Σχετικά με τον τερματοφύλακα της Ένωσης, το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και στην ΑΕΚ δεν θέλουν ούτε καν να σκεφτούν το ενδεχόμενο να τον χάσουν.

Ο 26χρονος άσος είναι πολύ φορμαρισμένος τη φετινή χρονιά, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έτσι, κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» άλλαξε πρόσφατα μάνατζερ και αναμένεται να καθίσει άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα του προσφέρει συνεργασία μέχρι το 2021.

Την ίδια στιγμή, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ο MVP του μήνα στο ελληνικό πρωτάθλημα και η ανανέωση του συμβολαίου του «καίει» την ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ευελπιστεί ότι μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με την ΑΕΚ να θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της μέχρι το 2020. Ο Λάζαρος αμείβεται αυτή τη στιγμή με 220.000 ευρώ ετησίως και το νέο συμβόλαιο που θα του προταθεί θα έχει σημαντική αύξηση αποδοχών.

Τέλος, η πιο δύσκολη υπόθεση που θα πρέπει να φέρει εις πέρας ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι αυτή του Γιάκομπ Γιόχανσον. Στην ΑΕΚ θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, γι’ αυτό και θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Το «αγκάθι» στην περίπτωση του 27χρονου άσου βρίσκεται στο γεγονός ότι ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει. Κάτι, άλλωστε, που είχε γίνει γνωστό από το καλοκαίρι, όταν και επιδίωξε τη μεταγραφή του. Η υπόθεση είναι ιδιαίτερα δύσκολη και μία πιθανή ανανέωση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία για τον «Λύμπε», ενώ αναμένεται να χαροποιήσει ιδιαίτερα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags