Facebook Pixel Sportdog.gr | «Εγώ πιστεύω στον Καπίνο, τον πούλησε η μπάλα»!
| 2017-09-27 09:30:00

«Εγώ πιστεύω στον Καπίνο, τον πούλησε η μπάλα»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Εγώ πιστεύω στον Καπίνο, τον πούλησε η μπάλα»!

Ο θρυλικός γκολκίπερ Παναγιώτης Κελεσίδης μιλάει στο sportdog.gr για το «καυτό» θέμα των ημερών.

Αλγεινή εντυπώση προκάλεσε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ η στοχοποίηση του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος σίγουρα δεν είναι ο αποκλειστικός υπαίτιος για τον τρόπο που έχασαν δικό τους παιχνίδι οι Πειραιώτες.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας χρεώνεται (τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο) το πρώτο γκολ του Χριστοδουλόπουλου αλλά και την κακή αντίδρασή του στην ισοφάριση της Ένωσης.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον παλαίμαχο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Κελεσίδη, προκειμένου να σχολιάσει την εμφάνιση του ποδοσφαιριστή.

«Δεν θέλω να κάνω κριτική πάνω σε αυτό το παιδί. Εγώ τον πιστεύω τον Καπίνο. Δεν θέλω να πω κάτι για τα γκολ που δέχτηκε με την ΑΕΚ. Μπορεί να ήταν συγκυρίες της στιγμής. Να τον πούλησε η μπάλα», σχολίασε αρχικά ο βετεράνος παίκτης και συμπλήρωσε ότι «καλό είναι να κάτσει κάτω και να δουλέψει πάνω σε όλα αυτά».

Όσον αφορά την περιθωριοποίηση του Καπίνο από τον Ολυμπιακό, ο Παναγιώτης Κελεσίδης δεν ήθελε να πάρει θέση. «Αυτά είναι εσωτερικά θέματα. Ίσως να συνέβη κάτι άλλο. Εγώ δεν είμαι ενημερωμένος πάνω στο θέμα», τόνισε.

«Θα δείτε άλλον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός δίνει μία δύσκολη μάχη απόψε για τη 2η αγωνιστική του Champions League, απέναντι στη Γιουβέντους. Μπορεί η έλευση του Τάκη Λεμονή, να αλλάξει την εικόνα αλλά και την ψυχολογία των Πειραιωτών; «Πιστεύω ότι θα δούμε ένα πολύ διαφορετικό Ολυμπιακό», απαντά ο παλαίμαχος άσος και συνεχίζει:

«Ο Τάκης γνωρίζει πράγματα και θάματα μέσα στην ομάδα. Νομίζω ότι θα κατεβάσει την ομάδα με τέτοιο τρόπο και θα δυσκολέψουμε τη Γιουβέντους. Να είστε σίγουροι, όμως, ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει την εικόνα της Κυριακής».

Μπορεί να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός από το Τορίνο; Ο Παναγιώτης Κελεσίδης δεν ήθελε να κάνει προβλέψεις. «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο παρελθόν όμως έχει δείξει ο Ολυμπιακός ότι μπορεί να καταφέρει μεγάλα αποτελέσματα. Το έχει πετύχει και ο Τάκης παλαιότερα με τη Βέρντερ Βρέμης», κατέληξε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags