Facebook Pixel Sportdog.gr | Γιουβέντους-Ολυμπιακός στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – Νέο ειδικό στοίχημα «Βρες τι θα συμβεί πρώτο» από τον ΟΠΑΠ
| 2017-09-27 12:39:00

Γιουβέντους-Ολυμπιακός στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – Νέο ειδικό στοίχημα «Βρες τι θα συμβεί πρώτο» από τον ΟΠΑΠ

Sportdog Team
Γιουβέντους-Ολυμπιακός στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – Νέο ειδικό στοίχημα «Βρες τι θα συμβεί πρώτο» από τον ΟΠΑΠ

Τα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζονται με τους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων. Στο Champions League το παιχνίδι Γιουβέντους-Ολυμπιακός περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. 

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και το νέο ειδικό στοίχημα «Βρες τι θα συμβεί πρώτο» για τον αγώνα του τέταρτου ομίλου του Champions League Γιουβέντους-Ολυμπιακός και το ντέρμπι του δεύτερου ομίλου Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να βρουν τι θα συμβεί πρώτο, η κίτρινη κάρτα, η κόκκινη κάρτα, το γκολ, η αλλαγή ή τίποτα από τα παραπάνω, στον Ντιμπαλά από τη Γιουβέντους, τον Τζούρτζεβιτς από τον Ολυμπιακό, τον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Λεβαντόφσκι από τη Μπάγερν.

Super Παρολί για το Champions League με ακριβή σκορ και σκόρερ

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους και με τα Super Παρολί, τα οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνουν, εκτός από νίκες, ακριβή σκορ και σκόρερ.

Σήμερα, το πρώτο Super Παρολί, για το Champions League, με το σκορ 1-3 στον αγώνα Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπαρτσελόνα και το σκορ 3-1 στο παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν δίνει απόδοση 100 (από 80). Το δεύτερο Super Παρολί με το γκολ του Τζούρτζεβιτς και το σκορ 1-2 στον αγώνα Γιουβέντους-Ολυμπιακός ανεβάζει την απόδοση από το 150 στο 175.  Αύριο, το Super Παρολί, για το Europa League, με τις νίκες της Ζενίτ, της Έβερτον και της Μίλαν, πληρώνει 3,30 (από 2,92).

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags