Facebook Pixel Sportdog.gr | Κι όμως είναι ακόμα εδώ (;) - Οι κινήσεις Γιαννακόπουλου, η συνδρομή και οι παλαίμαχοι
| 2017-09-27 15:11:00

Κι όμως είναι ακόμα εδώ (;) - Οι κινήσεις Γιαννακόπουλου, η συνδρομή και οι παλαίμαχοι

Sportdog Team
Κι όμως είναι ακόμα εδώ (;) - Οι κινήσεις Γιαννακόπουλου, η συνδρομή και οι παλαίμαχοι

Το μέλλον του ΠΑΟ παραμένει δυσοίωνο αλλά υπάρχει ελπίδα...

Το μέλλον στον Παναθηναϊκό μοιάζει εξαιρετικά δυσοίωνο, ειδικά μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να σταματήσει τη χρηματοδότηση στην ομάδα, κάτι που μπορεί να φέρει οδυνηρές συνέπειες στο σύλλογο, όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ.

Την ίδια στιγμή, πάντως, φαίνεται πως δεν έχει χαθεί τελείως η ελπίδα για το Τριφύλλι, μιας και ο μοναδικός που δείχνει ενδιαφέρον για το μέλλον των Πράσινων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λέγεται πως δεν έχει παρατήσει τις προσπάθειές του για τη διάσωση του Τριφυλλιού.

Παρότι ο ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πολύ πρόσφατα, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, ότι το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ έχει πάψει να υπάρχει, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι εξακολουθεί να εργάζεται για να βρει τρόπο να υλοποιήσει το όραμά του.

Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση πως αν καταφέρει τελικά να μπει στην ομάδα, τότε αυτό θα γίνει κυριολεκτικά ένα βήμα πριν ο σύλλογος φτάσει στον γκρεμό και θα επιχειρήσει με μια ριζική ανανέωση σε όλα τα επίπεδα να αναγεννήσει την ομάδα, με σκοπό να την κάνει ξανά υγιή σε πρώτη φάση και εν συνεχεία πρωταγωνίστρια.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει κινήσεις για την επιβίωσή του, καθώς το «μπάσιμο» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπορεί τελικά να μην πραγματοποιηθεί ποτέ. Είναι δεδομένες, άλλωστε, οι μεγάλες δυσκολίες αυτού του εγχειρήματος.

Η διοικούσα επιτροπή αναμένεται να χτυπήσει τις πόρτες στους επιφανείς Παναθηναϊκούς και σε συνδυασμό με την κίνηση των παλαιμάχων, αλλά και την πρωτοβουλία τω οπαδών, να μαζευτούν κάποια χρήματα για να βγει με αξιοπρέπεια η χρονιά. Υπάρχουν, μάλιστα, οι ενδείξεις ότι μπορεί να συγκεντρωθεί ένα σοβαρό ποσό που θα δώσει σημαντικές «ανάσες» στην ΠΑΕ.

Πάντως, είναι πολύ σοβαρός ο κίνδυνος μέχρι η παραπάνω κινητοποίηση να δράσει και να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, να έχουν προκύψει θέματα προσφυγών στον Παναθηναϊκό. Η κατάσταση κρίνεται οριακή και πρέπει άμεσα να δοθούν λύσεις και οικονομικές «ενέσεις» για να αποφευχθεί ένα ντόμινο αρνητικών εξελίξεων.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags