Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ζωγράφισε» ο Λάζαρος για Χιμένεθ και Μάνταλο!
| 2017-10-26 06:15:00

«Ζωγράφισε» ο Λάζαρος για Χιμένεθ και Μάνταλο!

Sportdog Team
«Ζωγράφισε» ο Λάζαρος για Χιμένεθ και Μάνταλο!

Ο 31χρονος άσος της ΑΕΚ μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA! Ο απίθανος χαρακτηρισμός του για τον αρχηγό της ομάδας!

Ο Λάζαρος αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ομάδα, για τον Μανόλο Χιμένεθ, αποθεώνει τον Πέτρο Μάνταλο χαρακτηρίζοντας τον μεγάλο παίκτη, ενώ απαντά στην ερώτηση αν θεωρεί τον εαυτό του σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ. Όσο για το τι διαφορετικό έχει η ΑΕΚ; «Είναι η σχέση ανάμεσα στους παίκτες και τους οπαδούς», αναφέρει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου:

-Για την παρουσία του στην ΑΕΚ, είπε: «Βρίσκομαι στην ομάδα λίγο παραπάνω από ένα χρόνο αλλά αισθάνομαι ήδη ότι αποτελώ κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του club. To μέγεθος μιας ομάδας δεν μικραίνει όταν για οικονομικούς λόγους ή διοικητικά λάθη πέφτει κατηγορία. Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει και το σημαντικό είναι ότι βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, κάνοντας τα σωστά βήματα προς τα εμπρός. Σημαίνει πολλά για εμένα να αποτελώ κομμάτι της πορείας αναγέννησης της ομάδας και είναι σπουδαίο το ότι θα παλέψουμε για τον εγχώριο τίτλο».

-Για την ευρωπαϊκή επιστροφή της ΑΕΚ, τόνισε: 
«Είναι σημαντικό για την ομάδα να αρχίσει και πάλι να ανεβαίνει στην ευρωπαϊκή βαθμολογία. Η ευρωπαϊκή προοπτική της ΑΕΚ ήταν ένας από τους λόγους που με έφεραν πάλι πίσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εχουμε πάει καλά μέχρι σήμερα και έχουμε σημαντικές πιθανότητες να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο. Στο Μιλάνο απογοητευτήκαμε λιγάκι γιατί θα μπορούσαμε ακόμα και να νικήσουμε κάτι που αν πετύχουμε στην έδρα μας γνωρίζουμε ότι θα μας φέρει στην κορυφή του ομίλο. Η νίκη με τη Μίλαν θα είναι κάτι το σπουδαίο για το club». 

-Στην ερώτηση αν θεωρεί τον εαυτό του σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ, απάντησε: 
«Δεν με θεωρώ… expert! Εχω καλό σουτ και προσπαθώ να το δουλεύω στις προπονήσεις. Μακάρι να πετύχω κι άλλα τέτοια γκολ από φάουλ». 

-Για τον Μανόλο Χιμένεθ σχολίασε: 
«Μελετάει σε βάθος τον αντίπαλο. Μας δίνει εντολές στο πώς να αμυνόμαστε και αφήνει σχετική ελευθερία στο κέντρο και στην επίθεση. Ζητάει από την ομάδα πρέσινγκ, συνεχή κίνηση και υπομονή. Προσπαθεί να μας μεταδώσει την εμπειρία του από τη Σεβίλλη. Και αν είμαστε ενωμένοι και ο καθένας εκπληρώνει τη δική του αποστολή μπορούμε να πετύχουμε πολλά». 

-Στην ερώτηση για το πώς θα περιέγραφε τον Πέτρο Μάνταλο ως αρχηγό, απάντησε: 
«Ο Πέτρος κατά μια έννοια μου θυμίζει Αγγλο ποδοσφαιριστή. Εχει μία ήρεμη επιρροή στην ομάδα και είναι μεγάλος παίκτης. Η ήρεμη επιρροή του υπάρχει στα αποδυτήρια ακόμα και όταν μερικές φορές δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι μέσα. Εχει τη δική του ταυτότητα, είναι πολύ καλό παιδί και είναι μεγάλη υπόθεση να τον έχεις συμπαίκτη»! 

-Ο Λάζαρος απάντησε ακόμα και στο ερώτημα για το τι είναι αυτό που κάνει την ΑΕΚ κάτι το ξεχωριστό από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες:
«Αυτό που κάνει την ΑΕΚ ξεχωριστή είναι η σχέση ανάμεσα στους παίκτες και τους οπαδούς. Ο κόσμος της ομάδας λατρεύει το επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλουν να βλέπουν θέαμα. Όταν απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο, είναι συνεχώς κοντά μας, δεν μας αφήνουν ποτέ. Δεν παράτησαν την ομάδα στα δύσκολα και αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση».   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags