Facebook Pixel "Βέτο" από Νίκο Μουτσινά - Αυτή θα είναι η νέα του εκπομπή
Life
| 2024-04-24 09:20:00

"Βέτο" από Νίκο Μουτσινά - Αυτή θα είναι η νέα του εκπομπή σε μεγάλο κανάλι

Sportdog Team
"Βέτο" από Νίκο Μουτσινά - Αυτή θα είναι η νέα του εκπομπή σε μεγάλο κανάλι

Ο όρος πριν υπογράψει και ποιο είναι το πολύ πετυχημένο πρότζεκτ που ετοιμάζεται να επαναφέρει στην τηλεόραση!

Στην τηλεόραση θα επιστρέψει τη νέα σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Alpha, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεκινήσει και την ταινία του!

Ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σου Σου στο ΟΡΕΝ, επιβεβαίωσε πως προτεραιότητα του Νίκου Μουτσινά είναι η ταινία που ετοιμάζει και πως έχει θέσει δύο όρους. «Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά του είναι τα “Βαφτίσια”. Θέλει να κάνει την ταινία και αυτό τον νοιάζει. Και φυσικά όποιο κανάλι τον υπογράψει, θέλει να είναι και χορηγός στην ταινία. Δε θέλει καθημερινή εκπομπή», επισήμανε.

 

Αλέξανδρος Κατσαρίδης: Στον Alpha με την ίδια εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς!

O δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κατσαρίδης, μίλησε στο BreakFast at Star για όλα τα τηλεοπτικά νέα.

Αρχικά ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, σχολίασε το “διαζύγιο” της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA. «Η Ελένη Μενεγάκη άσχετα με το τι συμβαίνει, ταιριάζει σε κάθε κανάλι και σε κάθε ζώνη. Βάζω ένα ερωτηματικό στο τηλεοπτικό της μέλλον, δεδομένου ότι στα κανάλια αυτή την περίοδο επικρατεί ένα καθεστώς λιτότητας. Ένα μεγάλο brand όπως η Ελένη δεν χωράει εύκολα σε καμία ζώνη».

Σχολιάζοντας όμως κι άλλους παρουσιαστές του ΜEGA, ανέφερε ότι ο Κώστας Τσουρός τις επόμενες ημέρες θα μπει σε συζητήσεις με το κανάλι, όπως και η Δανάη Μπάρκα θα συζητήσει για το τι μέλλει γενέσθαι, αφού έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με το μεγάλο κανάλι.

Ωστόσο, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης αποκάλυψε και το τηλεοπτικό του ρεπορτάζ σχετικά με τον ΑΝΤ1. «H Μαρία Αναστασοπούλου θα μείνει στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, ενώ όσον αφορά την Μπέττυ Μαγγίρα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχίσει κανονικά στο πρωινό του Σαββατοκύριακου».

Τέλος, ο δημοσιογράφος σχολίασε και τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και την φημολογούμενη μετακόμισή της στην πρωινή ζώνη 10.00-13.00 στο MEGA, λέγοντας ότι ακούει αυτό το σενάριο, ενώ αποκάλυψε ότι ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ALPHA, με το ίδιο κόνσεπτ.

 

Νίκος Μουτσινάς: Τον «πολιορκούν» τρία κανάλια

Για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και του καλού της φίλου, Νίκου Μουτσινά, μίλησε η Ματίνα Νικολάου.

«Δεν έχω κάνει ακόμη κάποια συζήτηση, ούτε με τον Νίκο, ούτε με το κανάλι», είπε αρχικά στην κάμερα του Breakfast@Star η ηθοποιός, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Βάνια» στο «Καλό Μεσημεράκι». «Μιλάμε με τον Νίκο, μοιράζεται μαζί μου κάποιες σκέψεις του, όπως κι εγώ. Είμαστε φίλοι», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν ο Νίκος Μουτσινάς «πολιορκείται» από τρία κανάλια, εκείνη απάντησε: «Το γνωρίζω αυτό, όλοι το ξέρουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ταινία του Νίκου Μουτσινά, λέγοντας ότι «θα ξεκινήσουμε κάποια στιγμή τα γυρίσματα. Αργήσανε λίγο, γιατί είμαστε πάρα πολλοί ηθοποιοί και πρέπει να οργανωθούμε και να οργανώσουμε όλοι τα προγράμματά μας για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags