Facebook Pixel "Υπογράφει σε 24 ώρες η Ελένη Μενεγάκη"! Μαζί με Φαίη Σκορδά
Life
| 2024-04-30 07:15:00

"Υπογράφει σε 24 ώρες η Ελένη Μενεγάκη" - Στο ίδιο κανάλι με Φαίη Σκορδά!

Sportdog Team
"Υπογράφει σε 24 ώρες η Ελένη Μενεγάκη" - Στο ίδιο κανάλι με Φαίη Σκορδά!

Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ώρες για δύο μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση…

Όσο θα φτάνουμε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, τόσο θα φουντώνουν δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που θα αφορούν στο μέλλον παρουσιαστών και παρουσιαστριών.

 Ελένη Μενεγάκη

Στο μέτωπο του MEGA, το πιο hot πρόσωπο είναι η Ελένη Μενεγάκη. Κρατώντας το κλειδί των εξελίξεων, αποφάσισε να κλείσει την πόρτα του μεγάλου καναλιού αφού το συμβόλαιό της λήγει και από τις διαπραγματεύσεις δεν βγήκε λευκός καπνός. Η Ελένη σε λίγες εβδομάδες θα είναι ελεύθερη… και ωραία με τα δημοσιεύματα να βοούν και να την θέλουν να δέχεται πρόταση από ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1. Με τα στελέχη των καναλιών να ξεκαθαρίζουν ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα, όλοι εμείς ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για το συγκεκριμένο θέμα. Βλέπετε, η Ελένη Μενεγάκη πάντα φροντίζει να κάνει συζητήσεις με τους προέδρους των σταθμών κεκλεισμένων των θυρών ενώ θα έπρεπε να συνυπολογίζουμε ότι μπορεί να μείνει τελείως εκτός TV ή αναπάντεχα να δεχτεί πρόταση από σταθμό-outsider. Ποιος, άλλωστε, αν μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις της, δεν θα ήθελε την εμπορική της δυναμική;

Φαίη Σκορδά

Η αποχώρηση της Ωραίας Ελένης ξαναφουντώνει το σενάριο μεταγραφής της Φαίης Σκορδά από τον ΣΚΑΪ στο MEGA. Η παρουσιάστρια του «Fay’s Time» έχει δεχτεί κρούση για ένα αμιγώς ψυχαγωγικό πρωινό μαγκαζίνο στο μεγάλο κανάλι, χωρίς όμως να έχει καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους ιθύνοντες του Φαλήρου. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ επιθυμούν μία πρωινή ενημερωτική ζώνη, συνεπώς είναι δεδομένο ότι η πρόταση που θα κάνουν στη Φαίη θα αφορά στη μεσημεριανή αρένα. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό Σου Σου» έριξε τη δική του βόμβα αναφέροντας: «Αλλάζουν τα δεδομένα. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής της, υπάρχουν άνθρωποι που τη θέλουν. Το βλέπω ότι έχει ξαναζεσταθεί και ψάχνουν τρόπο ώστε να βρεθεί ξανά στον ΑΝΤ1. Επειδή δεν μπορεί να γυρίσει στο καθημερινό, θα ήταν μια καλή ιδέα να της δώσουν το ΣΚ και αυτό η Φαίη θα το συζητούσε». Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ίδια θα ξεδιπλώσει τα χαρτιά της μετά το Πάσχα και σίγουρα θα απασχολήσει.

Πηγή: newsbomb.gr

Διάψευση για Ελένη Μενεγάκη και… απόφαση Κυριακού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αντωνάτου και την στήλη του #Αποψάρα στο "Καλύτερα δεν γίνεται", η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κάνει συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου για ενδεχόμενη συνεργασία. Μιλώντας στον Alpha, τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν είναι στις βλέψεις του σταθμού αυτή την στιγμή και πως το κανάλι διαψεύδει επίσημα το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τη δημοφιλή παρουσιάστρια.

Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε πως εάν ο ιδιοκτήτης αποφασίσει ότι θέλει την Ελένη Μενεγάκη στο κανάλι, τότε μπορεί η συμφωνία να κλείσει μέσα σε 24 ώρες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags