Facebook Pixel Ποιος θα ρίξει "βόμβα" στην απονομή του τελικού;
| 2014-04-23 13:30:00

Ποιος θα ρίξει "βόμβα" στην απονομή του τελικού;

Ποιος θα ρίξει "βόμβα" στην απονομή του τελικού;

Πώς κινδυνεύει να "χαλάσει" η γιορτή του ποδοσφαίρου και τι μπορεί να γίνει, για πρώτη φορά, στην απονομή του τελικού του Κυπέλλου; Το πιθανό σενάριο αποκαλύπτει ο σκύλος!

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το ζευγάρι του φετινού τελικού (Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ), το ερώτημα που πλανάται είναι το εξής: ποιος θα κάνει την απονομή στην ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ;

Οι δύο φιναλίστ δε διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις με τα στελέχη της ΕΠΟ και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Από τη μία, ο Παναθηναϊκός με το γνωστό πια ραδιοφωνικό σποτάκι "Παράγκα και Όραμα" ρίχνει συχνά πυκνά τα φαρμακερά του ...βέλη στην Ομοσπονδία. Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, ειδικά με τις τελευταίες καυστικές ανακοινώσεις, μετά τον επεισοδιακό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Το ψυχροπολεμικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, έχει αντίκτυπο και στις αντιδράσεις των οπαδών των δύο ομάδων και το βέβαιο είναι πως στο ΟΑΚΑ θα υπάρξουν έντονες αποδοκιμασίες προς τα στελέχη της ΕΠΟ.

Γι΄ αυτό και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ...λάμψει με την απουσία του από τον φετινό τελικό του Κυπέλλου! Τα σενάρια των ημερών θέλουν τον επικεφαλής της ΕΠΟ να μην εμφανίζεται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το μεγάλο παιχνίδι και φυσικά να μην κάνει την απονομή στο τέλος για να μην ...ανάψει το φιτίλι της οργής των οπαδών, γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία του θεσμού.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι κατάλληλες επαφές και συζητήσεις μεταξύ των παραγόντων της Ομοσπονδίας και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις…

ΤΙ σκέφτηκε να κάνει ο Σαρρής μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα, σου έχει αποκαλύψει ο sportdog 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags