Facebook Pixel Γιατί ο Μίτσελ «πλήγωσε» τον πατέρα του;
| 2014-09-17 23:30:00

Γιατί ο Μίτσελ «πλήγωσε» τον πατέρα του;

Γιατί ο Μίτσελ «πλήγωσε» τον πατέρα του;

Φοβερό παρασκήνιο στον Σκύλο για τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος από το βράδυ της Τρίτης δεν τολμά να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του!

Ο Μίτσελ πανηγύρισε έξαλλα τον θρίαμβο του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατλέτικο Μαδρίτης και έκανε χαρούμενους τόσο τους φίλους του στον Πειραιά όσο και τους φίλους του στη Μαδρίτη, αυτούς της Ρεάλ οι οποίοι... μισούν τους «ροχιμπλάνκος»!

Ο Ισπανός κόουτς όμως με τη μεγάλη αυτή επιτυχία του Ολυμπιακού, μάλλον... θύμωσε πάρα πολύ τον πατέρα του, ο οποίος θα το σκεφτεί πάρα πολύ αν θα του ξαναμιλήσει σύντομα.

Ο λόγος που τα... έχει πάρει ο πατέρας Μίτσελ; Όπως λίγοι ξέρουν στην Ελλάδα, ο πατέρας του προπονητή του Ολυμπιακού όχι μόνο δεν υποστηρίζει την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι φανατικός οπαδός της Ατλέτικο και μέλος του συλλόγου!

Έτσι λοιπόν όταν ο Μίτσελ ρωτήθηκε στην τηλεοπτική του συνέντευξη αν τηλεφώνησε χθες βράδυ στον πατέρα του, στη Μαδρίτη, χαμογέλασε και απάντησε: "δεν τόλμησα να τον πάρω..."!

Πώς να τον πάρει μετά από αυτό το... χουνέρι που του έκανε με τον Ολυμπιακό; Τουλάχιστον ελπίζει η τεράστια αυτή επιτυχία, να τον έφερε ένα βήμα πιο κοντά στον πάγκο της αγαπημένης του Ρεάλ Μαδρίτης...

Διαβάστε κι αυτό: Απίστευτο τι έκανε ο Μίτσελ πριν την Ατλέτικο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags