Facebook Pixel Βρύζας: "Μπείτε μέσα ρε!", δάκρυα και Σαλπιγγίδης!
| 2015-01-16 00:00:00

Βρύζας: "Μπείτε μέσα ρε!", δάκρυα και Σαλπιγγίδης!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Βρύζας: "Μπείτε μέσα ρε!", δάκρυα και Σαλπιγγίδης!

Πώς έζησε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ την αναμέτρηση με την Καλλονή σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια. Το ξέσπασμα και το λύγισμα. To SportDog έχει όλο το παρασκήνιο…

Το παιχνίδι στη Μυτιλήνη ξεκίνησε στραβά για τον ΠΑΟΚ. Μόλις στο 7΄ δέχθηκε γκολ, το οποίο προκάλεσε πολλά νεύρα στους Θεσσαλονικείς με αποτέλεσμα να τα βάζουν συνεχώς με τον διαιτητή Μήτσιο.

Το ποτήρι ξεχείλισε στο 37΄ όταν αποβλήθηκε -δίκαια- ο Κάτσε, τον οποίο η κάμερα του καναλιού που μετέδιδε την αναμέτρηση τον έπιασε να τα χώνει στον ρέφερι. Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες παράτησαν το παιχνίδι και ήταν έτοιμοι να φύγουν από το γήπεδο, αποδίδοντας το γεγονός ότι έμεναν με 10 παίκτες σε αδικαιολόγητη απόφαση του Μήτσιου.

Στην κάμερα φαίνεται ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων συγκράτησε τους παίκτες να μη φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που το έκανε. Εκείνος που πραγματικά απέτρεψε τους "ασπρόμαυρους" να τα παρατήσουν και τους ενέπνευσε για την επική ανατροπή ήταν ο Ζήσης Βρύζας!

"Δεν θα πάει κανένας πουθενά! Μπείτε μέσα ρε! Θα το γυρίσουμε και θα πάρουμε το διπλό!", φώναξε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους ποδοσφαιριστές. Όσα είπε ακούστηκαν σαν λόγια τρελού σε όποιον ήταν μπροστά στο σκηνικό. Γιατί μόνο ένας παλαβός θα πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ με αριθμητικό μειονέκτημα και με χάντικαπ, θα έμπαινε μέσα στο δεύτερο ημίχρονο και θα έπαιρνε το τρίποντο.

Κι όμως, ο Βρύζας επαληθεύτηκε! Με δύο γκολ του Περέιρα, ο ΠΑΟΚ έκανε φοβερή ανατροπή και στο τέλος πήρε ένα αντρίκειο διπλό.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξέσπασαν στα αποδυτήρια! Τους βγήκε όλη η ένταση σε σφοδρούς πανηγυρισμούς. Ο μόνος που δεν πανηγύριζε, ήταν ο Βρύζας, ο οποίος ήταν βουρκωμένος από τη συγκίνηση! Μόνο ο Σαλπιγγίδης πήγε προς τη μεριά του, τον αγκάλιασε και του είπε ότι …"αυτό που ζήσαμε, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε!".

ΠΟΙΑ μεταγραφή του Βρύζα χάλασε ο Αναστασιάδης και για ποιο λόγο; Το αποκαλυπτικό θέμα ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags