Facebook Pixel Το μεγάλο ψέμα για Μαυρία
| 2015-02-06 11:30:00

Το μεγάλο ψέμα για Μαυρία

Το μεγάλο ψέμα για Μαυρία

Επειδή πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες στα "πράσινα" ρεπορτάζ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, το "SportDog Penalty" θα αποκαλύψει τι πραγματικά ισχύει στην υπόθεση.

"Ήρθε για να μείνει", ήταν ο τίτλος σε όλα τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όταν ο Χάρης Μαυρίας ανακοινώθηκε επίσημα από την "πράσινη" διοίκηση, τονίζοντας ότι πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Μόνο που κανείς δεν έγραψε ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τη Σάντερλαντ με εξάμηνο δανεισμό και πως στο συμβόλαιό του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία οψιόν αγοράς από πλευράς Παναθηναϊκού, όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty". Πώς, λοιπόν, ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι και μετά τη λήξη του δανεισμού του;

Η αγγλική ομάδα πιστεύει στον νεαρό άσο και δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι έχει βάλει όρο στον Παναθηναϊκό να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων. Οι Μαυρόγατες θέλουν ο Μαυρίας να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στην ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς ετοιμοπόλεμος.

Πάντως, ακόμα κι αν υπήρχε πρόθεση από τη Σάντερλαντ να παραχωρήσει τον Έλληνα άσο το καλοκαίρι αυτό θα γινόταν μόνο με κανονική μεταγραφή και με ένα ποσό πολύ κοντά σε αυτό που δαπανήθηκε, δηλαδή τα 3 εκατομμύρια ευρώ, τον Αύγουστο του 2013. Πού θα βρει ο Παναθηναϊκός τόσα λεφτά; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags