Facebook Pixel Χαμός στον ΠΑΟΚ - Έκοψε το πριμ, έξαλλοι οι παίκτες!
| 2015-03-17 12:45:00

Χαμός στον ΠΑΟΚ - Έκοψε το πριμ, έξαλλοι οι παίκτες!

Χαμός στον ΠΑΟΚ - Έκοψε το πριμ, έξαλλοι οι παίκτες!

Το μπάχαλο στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι στο "Καραϊσκάκη". Η απόφαση του Αναστασιάδη, ο οποίος τα έριξε στον ..."έξω από εδώ" (!!!), που προκάλεσε την αναστάτωση. 

Ο Αναστασιάδης αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και σιγά-σιγά έχουν αρχίσουν να διαρρέουν περιστατικά που συνέβαιναν στα αποδυτήρια της ομάδας και τα τα οποία μάλλον φανερώνουν γιατί ο Έλληνας τεχνικός είχε χάσει εδώ και αρκετό καιρό τον έλεγχο και τη στήριξη των ποδοσφαιριστών του.

Το παρακάτω συμβάν, το οποίο αποκαλύπτεται σήμερα από την εφημερίδα "Σπορ του Βορρά", είναι ενδεικτικό της σχέσης που είχε ο έμπειρος προπονητής με τους παίκτες του, αποδεικνύοντας ότι όσα γράφονταν ανά τακτικά χρονικά διαστήματα δεν ήταν φαντασιώσεις των δημοσιογράφων αλλά πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το ρεπορτάζ της εφημερίδας της Θεσσαλονίκης, ο Αναστασιάδης αποφάσισε να κόψει το πριμ που ήθελε να δώσει ο Σαββίδης στους ποδοσφαιριστές, μετά τη σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο, κάνοντας έξαλλους τους πάντες. 

Παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα της εφημερίδας για να αποδοθούν επακριβώς και χωρίς παραλλαγές τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια του Δικεφάλου εκείνη την περίοδο, θυμίζοντας απλά ότι μετά από εκείνο το μεγάλο διπλό και όσα ακολούθησαν, σύμφωνα πάντα με τα "Σπορ του Βορρά", ήρθε η ολική αγωνιστική κατάρρευση του ΠΑΟΚ.

"Αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού ο Βρύζας μετέφερε στους παίκτες (μετά από επικοινωνία που είχε με τον μεγαλομέτοχο) την πρόθεσή του να τους μοιράσει ένα πολύ μεγάλο πριμ. Αυτό το πριμ, πράγματι δόθηκε, μετά τα Χριστούγεννα. Μόνο που ήταν διαφορετικό από αυτό που είχαν ενημερωθεί αρχικά. Κάθε ένας πήρε περίπου 3.500 ευρώ.

Ο Αναστασιάδης όταν είχε ενημερωθεί για το γεγονός είχε πει: «Δεν θέλω να μπαίνουν λεφτά στα αποδυτήρια, θα τα πάρετε μετά τα Χριστούγεννα». Οταν δόθηκαν τα χρήματα, ακολούθησε αναλυτική συζήτηση. Μάλιστα, ρωτήθηκε ο Αναστασιάδης από αρκετούς παίκτες, να πει τι συνέβη και εάν ο ίδιος παρενέβη ζητώντας από τον μεγαλομέτοχο να διαφοροποιήσει την αρχική του απόφαση για ένα μεγάλο πριμ.

Τότε, ο 62χρονος προπονητής, εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχθηκε στα αποδυτήρια πως επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο. Και ανέφερε: «Εγώ του είπα να μην βάλει λεφτά μέσα στα αποδυτήρια, αυτά είναι του …έξω από εδώ».

Από την συζήτηση που έγινε, διαπιστώθηκε πως το αρχικό ποσό που ήθελε να δώσει ο Σαββίδης, μειώθηκε αισθητά, εξαιτίας της παρέμβασης του Αναστασιάδη".

ΒΟΜΒΑ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ για τον επόμενο προπονητή που θέλει να φέρει ο ΠΑΟΚ! Η αποκάλυψη ΕΔΩ

 

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags