Facebook Pixel Ζόρικη κλήρωση, αλλά εσύ είσαι... Θρύλος!
Ποδόσφαιρο
| 2015-08-27 19:38:00

Ζόρικη κλήρωση, αλλά εσύ είσαι... Θρύλος!

Ζόρικη κλήρωση, αλλά εσύ είσαι... Θρύλος!

Δεν χαμογέλασε η τύχη στον Ολυμπιακό, που θα κυνηγήσει το θαύμα της πρόκρισης κόντρα σε Μπάγερν, Άρσεναλ, όμως μπορεί το Γιουρόπα απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Τα θετικά και τα αρνητικά!

Σίγουρα την χειρότερη κλήρωση τα τελευταία χρόνια είχε ο Ολυμπιακός στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς είναι μαζί με Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι Πειραιώτες θα έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο για την δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση, καθώς οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου που έχει αποκλειστικό στόχο τη μεγάλη κούπα, ενώ η Άρσεναλ είναι σταθερή αξία στο Τσάμπιονς Λιγκ και σχεδόν πάντα φτάνει στους «8».

Αν μπορεί κάποιος να βρει κάτι θετικό, σχετικά με τις ομάδες που ήρθαν από τα πρώτα δύο γκρουπ, είναι πως η Μπάγερν δεν «χαρίζεται» ποτέ και σε κανέναν και κυνηγάει μάλιστα να τελειώσει στον όμιλο με το απόλυτο, κάτι που σημαίνει πως οι άλλοι διεκδικητές της δεύτερης θέσης δεν θα πάρουν βαθμούς... δώρο, ενώ η Άρσεναλ είναι μία μεγάλη ομάδα, την οποία γνωρίζει καλά (τέταρτη φορά αντίπαλοι, στις τελευταίες σεζόν) και την οποία κατά καιρούς έχει κοιτάξει στα μάτια.

Τώρα, όσον αφορά την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ήρθε από το τέταρτο γκρουπ, σίγουρα δεν φοβίζει τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες μπορούν να χτυπήσουν την ομάδα των Σίλντενφελντ και Μασάντο και να «κλειδώσουν» την τρίτη θέση που τους κρατάει στην Ευρώπη και τους στέλνει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όλοι οι Όμιλοι:
 

1ος Όμιλος: Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ, Μάλμε
 
2ος Όμιλος: Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βόλφσμπουργκ
 
3ος Όμιλος: Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γαλατασαράι, Αστάνα
 
4ος Όμιλος: Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη, Γκλάντμπαχ
 
5ος Όμιλος: Μπαρτσελόνα, Λεβερκούζεν, Ρόμα, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
 
6ος Όμιλος: Μπάγερν, Άρσεναλ, Ολυμπιακός, Ντιναμό Ζάγκρεμπ
 
7ος Όμιλος: Τσέλσι, Πόρτο, Ντιναμό Κιέβου, Μακάμπι Τελ Αβίβ
 
8ος Όμιλος: Ζενίτ, Βαλένθια, Λιόν, Γάνδη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χυλόπιτα στον Παναθηναϊκό από ...Μίτσελ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags