Facebook Pixel Το παλεύει ο Άρης!
| 2015-08-31 15:38:00

Το παλεύει ο Άρης!

Το παλεύει ο Άρης!

Μετά την προσφυγή που έχει ήδη κατατεθεί, ο Άρης κατέθεσε σήμερα και δεύτερη αίτηση για αναψηλάφιση.

Νέα νομική κίνηση από την πλευρά των κ.κ. Γρόλλιου, Χρισοτοφορίδη
Ο ΑΡΗΣ μέσω των νομικών του προσπαθεί να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για άνοδο της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία όπως δικαιούται 100%. Ο ΑΡΗΣ έχει ήδη καταθέσει προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο (ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η δικάσιμος παρα τις πληροφορίες για αύριο Τρίτη και το πιθανότερο είναι να οριστεί για την Πέμπτη), έχει ήδη ζητήσει με εξώδικο την αναβολή της κλήρωσης της Β εθνικής και περιμένει απάντηση και πριν λίγο προχώρησε και σε μία ακόμα κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα κατέθεσε αίτηση για αναψηλάφιση της υπόθεσης από το διαιτητικό δικαστήριο, καθώς ακόμα και η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ δικαιώνει τον ΑΡΗ, αλλά η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ επιμένει ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Φυσικά πέρα από όλα αυτά καποια στιγμή πρέπει όλος ο κόσμος να μάθει την αλήθεια σε σχέση με το ότι λιγοστοί παράγοντες του συλλόγου πλήρωσαν από την τσέπη τους τα παράβολα ως τώρα, ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια τα πλήρωσαν προς τιμήν τους οι ίδιοι οι νομικοί (κ.κ. Γρόλλιος, Χριστοφορίδης)! Καμία συνδρομή από όσους...ενδιαφέρονται για τον ΑΡΗ και μένουν μόνο σε λόγια και υποσχέσεις.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags