Facebook Pixel Νέο δημοσίευμα για Μπερμπάτοφ στην Βουλγαρία!
| 2016-01-23 18:58:00

Νέο δημοσίευμα για Μπερμπάτοφ στην Βουλγαρία!

Νέο δημοσίευμα για Μπερμπάτοφ στην Βουλγαρία!

Διαβάστε τι αποκαλύπτουν οι συμπατριώτες του για το ...πρόβλημα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το μέλλον του «Μπέρμπα» στην Τούμπα.

«Ο ΠΑΟΚ ήδη αναρωτιέται τι θα κάνει με τον Μπερμπάτοφ», είναι ο τίτλος στο θέμα της ιστοσελίδας gol.bl της Βουλγαρίας στο οποίο ο συντάκτης αναφέρει ότι η προσφορά του έμπειρου επιθετικού δεν είναι αυτή που ήθελαν όλοι στον Δικέφαλο.

 

«Η διάθεση στη Θεσσαλονίκη τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει δραματικά, στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και χωρίς σύννεφα κυρίως λόγω της άφιξης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην ομάδα και τώρα στην θρυλική Τούμπα υψώνονται σύννεφα και αμφιβολίες», αναφέρει και συνεχίζει:

 

«Ο Μπερμπάτοφ δεν έχει τις μαγικές εμφανίσεις που είχε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, στην Τότεναμ και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτε καν αυτές που είχε στη Μονακό.

 

Ακόμα και τα αφεντικά του συλλόγου αναρωτιούνται τι θα κάνουν με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μόλις έξι μήνες μετά την άφιξή του γίνεται λόγος ακόμα και για ένα πιθανό διαζύγιο. Αυτό όμως, μπορεί να δυσφημίσει ακόμα περισσότερο την ηγεσία του ΠΑΟΚ, καθώς τα αφεντικά του συλλόγου δεν απολαμβάνουν τόσο μεγάλης αποδοχής το τελευταίο διάστημα»!

 

Τέλος το σχετικό δημοσίευμα καταλήγει: «Το μόνο που μπορεί να αποσιωπήσει την κατάσταση, είναι μια ισχυρή τελική επίθεση στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, αυτό δεν θα ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες που έχουν προκύψει γύρω από τους «ασπρόμαυρους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags