Facebook Pixel Τα σκάει ο ΠΑΟ για τον παικταρά - Μέγα κάζο για ΑΕΚ!
| 2016-01-28 01:15:00

Τα σκάει ο ΠΑΟ για τον παικταρά - Μέγα κάζο για ΑΕΚ!

Τα σκάει ο ΠΑΟ για τον παικταρά - Μέγα κάζο για ΑΕΚ!

Το τρελό κόλπο γκρόσο από τον Αλαφούζο που κατόρθωσε να κλέψει μέσα από τα χέρια της Ένωσης τον κορυφαίο βιρτουόζο άσο της Super League! Tι δίνει για να ολοκληρωθεί το deal;

Την κορυφαία μεταγραφή στην Ελλάδα για τον Γενάρη είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal. Ο λόγος, φυσικά, για τον Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος ετοιμάζεται να αφήσει το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό για να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι.

Οι Πράσινοι κινήθηκαν μυστικά και με τρομερή ταχύτητα και έκλεισαν έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και φυσικά έναν από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ.

Είναι αλήθεια ότι η Ένωση ασχολούταν εδώ και πολύ καιρό με την περίπτωση του βιρτουόζου Αργεντινού και παρά τις... διαψεύσεις, είναι γεγονός πως ο Αλαφούζος την έπιασε στον ύπνο, αφού οι Κιτρινόμαυροι έκαναν το λάθος να παγώσουν την υπόθεση. Μάλιστα, ο Ντι Μπαρτόλο (νέος συνεργάτης του Μιλοβάνοβιτς) τούς είχε πείσει ότι θα ήταν πιο εύκολο, οικονομικά τουλάχιστον, να κλείσουν τον παίκτη το καλοκαίρι, αφού τότε δε θα υπήρχε στο κόλπο ο Παναιτωλικός.

Οι Αγρινιώτες, φυσικά, μπορούν να "μπλοκάρουν" και τώρα τη μεταγραφή, όμως δε θα το κάνουν, καθώς ο Παναθηναϊκός θα τους ικανοποιήσει οικονομικά για να δεχτούν να σπάσουν τον δανεισμό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, οι Πράσινοι θα δώσουν γι΄ αυτό ένα αρκετά σημαντικό ποσό στον Παναιτωλικό, κοντά στις 150.000 ευρώ!

Όπως μάθαμε, στη σχετική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, υπάρχει σχετικός όρος ώστε ο παίκτης πρώτα να παίξει το Σάββατο κόντρα στην Καλλονή (υποσχέθηκε μάλιστα να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι για να πάρουν οι Αγρινιώτες το σημαντικό τρίποντο παραμονής) και μετά να φύγει για τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν αποκλείεται στο deal να συμπεριληφθεί και κάποιoς δανεικός. Ήδη από το Τριφύλλι προτάθηκαν οι Χουχούμης και Ατζαγκούν, οι οποίοι, όμως, δεν άρεσαν στον Γιάννη Μαντζουράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βόμβα Ζαρντίμ για το κορυφαίο χαφ της Σούπερ Λιγκ!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags