Facebook Pixel Το Huawei Mate 9 κέρδισε οκτώ βραβεία στη CES 2017
Life
| 2017-01-24 13:00:00

Το Huawei Mate 9 κέρδισε οκτώ βραβεία στη CES 2017

Το Huawei Mate 9 κέρδισε οκτώ βραβεία στη CES 2017

Η Wall Street Journal, το TechAdvisor, το TechnoBuffalo και πολλά ακόμα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης επιβράβευσαν τη Huawei για το καινοτόμο Mate 9, αναφορικά με την εντυπωσιακή απόδοσή του, τον σχεδιασμό και την ενσωμάτωση της Amazon Alexa.

Κορυφαία τεχνολογικά Μέσα Ενημέρωσης απένειμαν στη Huawei μια σειρά από βραβεία στη CES 2017. Μετά από την παγκόσμια παρουσίαση του Mate στις 9 Νοεμβρίου του 2016, η Huawei ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητά του και στην αγορά των ΗΠΑ, όπως και τις νέες συνεργασίες με την Amazon Alexa και το Google Daydream. Η ανάδειξη αυτών των συνεργασιών, η ισχύς, η απόδοση, ο σχεδιασμός και ο διπλός φακός της κάμερας του Mate 9 επιβραβεύτηκαν με οκτώ διακρίσεις από αντίστοιχα Μέσα παγκόσμιας εμβέλειας.

Επίσης, η CES απένειμε στο Huawei MateBook τη διάκριση «CES Innovation Award 2017 Honor» για την εντυπωσιακή σχεδίαση και τις επιδόσεις του.

Εκτός από τα εγκωμιαστικά σχόλια στη CES, το Android Authority έδωσε στη Huawei τον τίτλο του Κατασκευαστή της Χρονιάς, πιστώνοντας στην εταιρεία τις σημαντικές παρουσιάσεις νέων συσκευών, την επιχειρηματική δυναμική και την τεχνολογική πρωτοπορία που την οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία το 2016.

Τα βραβεία του Mate 9

Η Wall Street Journal επέλεξε το Mate 9 ως ένα από τα «Best of CES 2017» προϊόντα. Οι συντάκτες της εφημερίδας εστίασαν στην οθόνη, τον επεξεργαστή, τις δυνατότητες φόρτισης και τη Leica φωτογραφική μηχανή με τον διπλό φακό. Η Wall Street Journal είναι μία από τις κορυφαίες ειδησεογραφικές εκδόσεις στον κόσμο και θεωρείται η εφημερίδα που διαβάζεται περισσότερο στην επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα των ΗΠΑ.

Το Android Police απένειμε στο Huawei Mate 9 το τίτλο «Best of Smartphones» για την ενσωμάτωση της Amazon Alexa, που έκανε τη συσκευή να ξεχωρίσει στη CES. Το Android Police είναι ένα blog αφιερωμένο σε όλα όσα σχετίζονται με το Android και διαβάζεται από τους λάτρεις του Android και της τεχνολογίας.

Το BGR έδωσε στο Mate 9 τον τίτλο «CES 2017 Winner», λόγω της εμφάνισης, της απόδοσης, της μπαταρίας και την ενσωμάτωσή της υπηρεσίας Amazon Alexa. Το BGR είναι μια κορυφαία online έκδοση με ειδήσεις και σχόλια για κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης.

Το Chip Chick αναγνώρισε το Mate 9 ως «Top Pick of CES 2017» μετά από την έναρξη διάθεσής του στην αγορά των ΗΠΑ και τη συνεργασία με την Amazon Alexa. Το Chip Chick δημιουργήθηκε το 2004 και ήταν μία από τις πρώτες ιστοσελίδες που προσέγγισε την τεχνολογία με τρόπο που ενδιαφέρει περισσότερο τις γυναίκες.

Το Talk Android απένειμε στο Mate 9 τον τίτλο του «Best of CES 2017» προϊόντος, πιστώνοντάς τον με την εντυπωσιακή διπλή κάμερα και τον ισχυρό Kirin 960 επεξεργαστή. Το Talk Android είναι ένα site με ειδήσεις σχετικά με το Android και τη Google. Το περιεχόμενό του εστιάζεται στις νέες συσκευές, τις εξελίξεις του λογισμικού, τις εφαρμογές και γενικότερα ό,τι αφορά στο Android.

Τα TechAdvisor/PC Advisor συμπεριέλαβαν το Mate 9 στα «Top Picks 2017» της CES, τονίζοντας τη συνεργασία της συσκευής με την Alexa. Τα TechAdvisor και PC Advisor είναι από τις κορυφαίες παγκοσμίως εκδόσεις τεχνολογίας, παρέχοντας στους καταναλωτές συμβουλές αγοράς για τα καλύτερα προϊόντα.

Το TechnoBuffalo απένειμε στο Mate 9 το βραβείο «Best of CES 2017» για την ενσωμάτωση της Amazon Alexa, τον επεξεργαστή, την έξυπνη διαχείριση των εφαρμογών, τη μπαταρία και όμορφη εμφάνιση. Το TechnoBuffalo καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με την τεχνολογία, από τις συσκευές με τις τάσεις της βιομηχανίας.

Ακόμα, το Techaeris περιέλαβε το Huawei Mate 9 στη λίστα «Best of CES 2017», λόγω του ισχυρού Kirin 960 επεξεργαστή της συσκευής, την τεχνολογία SuperCharge, τη Leica φωτογραφική μηχανή με διπλό φακό και την ενσωμάτωση της Alexa. Το Techaeris δημοσιεύει σε βάθος αναλύσεις, ειδήσεις, πληροφορίες και δοκιμές, καλύπτοντας από τον χώρο της τεχνολογίας και της επιστήμης, μέχρι θέματα τέχνης, φωτογραφίας και lifestyle.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags